Захисне покриття зварної сітки для забору

30 травня 2021

Зварна для огорожі сітка - це якісний продукт, який дозволяє захистити свою територію. Такий вид огороджень прослужить вам не один десяток років, так як має захисне покриття. Зварна сітка для паркану з додатковим покриттям цинку, полімеру забезпечує стійкість до атмосферних опадів і ультрафіолетового випромінювання. Головна перевага огорожі з зварної сітки - універсальність.

Сітка зварна для забору виготовляється різних видів. Поділяють її по таких особливостях:

  1. Товщина дроту;
  2. Форма осередків;
  3. Варіант покриття;
  4. Висота рулону;
  5. Призначення.

Ознайомитися з асортиментом продукції компанії PARKAN, ви можете тут.

Сьогодні ми розповімо Вам про види захисного покриття зварної сітки для забору.

Зварна сітка для огорожі з оцинкованого дроту є хорошим варіантом захисту від корозії. Після процесу оцинкування утворюється стійкий до механічних впливів шар цинку, завдяки якому огорожу захищено від агресивного впливу навколишнього середовища. На етапі вибору оцинкованої зварної сітки для забору, варто звернути увагу на два аспекти:

  1. Яким способом нанесено цинкове покриття.
  2. Черговість виконання робіт зварювання і оцинкування.

Саме широке поширення набуває гальванічне і гаряче оцинкування.

Перше має на увазі під собою електрохімічний процес (покриття товщиною 10 - 20 мкм). Досить невелика товщина, якої буде не достатньо, щоб забезпечити довговічне протистояння до корозії. Для оцинкування сталі гарячим способом, виріб занурюють у ванну з розплавом цинку. В результаті отримують покриття 40 - 60 мкм і більше. Такий варіант гарантує надійний захист від корозії навіть в разі невеликих пошкоджень.

Сітка зварна для забору з полімерним покриттям добре захищена від корозії, а також стійка до впливу агресивних середовищ. Полімер не стирається і прослужить довше цинкового гальванічного покриття. Полімерне покриття наносять на метал після здійснення зварювальних робіт, тому забезпечує захист і зварних швів. Найкращим в експлуатації вважають зварні огорожі з сітки, які спочатку оцинковані, а вже потім покриті полімерним покриттям.

Вибір оптимального варіанту зварної забірної сітки слід робити, визначившись з бажаним поєднанням якості і ціни.

На сайті PARKAN.ORG.UA ви знайдете багато цікавих рішень. Ми покриваємо сітку для забору тільки якісними матеріалами, які не будуть вицвітати на сонці, тріскатися при скачках температур. При правильній установці огорожі з зварної сітки і сприятливих умов експлуатації, паркан прослужить дуже і дуже довго.

Замовити паркан з зварної сітки з доставкою по Україні компанії паркан.

Ми допоможемо Вам в підборі огорожі з зварної сітки і всього необхідного для його установки, відштовхуючись від ваших запитів. Вся наша продукція сертифікована і виконає всі гарантійні зобов'язання.

PARKAN.ORG.UA завжди раді співпраці з Вами!

Популярна продукція