Навіщо огорожі для житлового сектора покривають ПВХ?

2 вересня 2020

Металеві сітчасті огорожі - це відмінний варіант для захисту приватної території. Паркани такого виду чудово вписуються в інтер'єр будинку, доповнюють загальну картину Вашої території, роблячи її набагато затишніше і безпечніше. Зелений колір забору гармонує з природними кольорами в саду, що робить Ваш будинок ще більш барвистим і приємним для очей.

Але колір і зовнішній вигляд в цілому не означає, що металева огорожа, яку Ви придбали для огорожі своєї території, є якісною і надійною. Такі якості набуваються парканом під час процесу виробництва.

Всі панелі для огорожі приватного будинку від компанії «PARKAN.ORG.UA» виготовляються для Вас на нашому заводі тільки з високоякісної сировини.

Ми замовляємо і доставляємо всі необхідні матеріали для виконання Ваших замовлень з країн ЄС. У своїй роботі наші співробітники використовують тільки перевірену сировину. Для нас дуже важлива якість наших виробів, а також їх термін експлуатації в реальному світі.

Ми думаємо, що ні для кого не секрет, що сталь - це міцний і відносно недорогий метал. З нею досить легко працювати, так як сталь дуже добре піддається різним видам обробки. Наприклад, метал легко піддається зварюванню спеціальним інструментом. Але огорожа, яка зроблене тільки зі сталі - це не дуже надійний і недовговічний продукт.

Якщо сталь довгий час буде перебувати у вологому середовищі, вона починає руйнуватися і покриватися шаром іржі. Цей процес відбувається тому, що молекули, які знаходяться на поверхні металевого виробу, вступають в хімічну реакцію з киснем повітря і виробляють нову молекулу Fe2O3. Можливо, Ви її знаєте як оксид заліза.

Такий процес негативно впливає на термін експлуатації огороджень для приватних будинків. З цієї причини наші фахівці досліджували всі можливі варіанти, які можуть продовжити життя нашим металевим парканів. І через довгий час все-таки знайшовся спосіб, що зробить панелі для огорожі приватного будинку, а також інших території, які потребують охорони, стійкіше до природних умов.

ПВХ покриття огорожі - це дуже популярний полімер, який використовується в побуті, промисловості та будівництві.

Покриття ПВХ дуже стійке до природних сюрпризів і робить стійкими вироби, які ним покривають. Хлорвмісному вінілу не страшні ні перепади температури повітря, ні прямі сонячні промені, ні найсильніші миючі засоби. З такого матеріалу виготовляють популярні в сучасному світі пластикові вікна. Як Ви вже могли помітити, вони багато років можуть перебувати на вулиці під впливом природних стихій, при цьому не втратити свій первісний вигляд.

Навіщо огорожі для житлового сектора покривають ПВХ?

Частково ми вже дали відповідь на це питання. Це робиться для того, щоб рівень витривалості і надійності огорожі був набагато вище, а також, щоб продовжити термін експлуатації виробу. Це дуже важливе доповнення, яке забезпечить Вам довгі роки захисту території без будь-яких пошкоджень конструкції.

Звичайно, є й інші способи захистити металевий паркан від згубного впливу природних стихій, але це найбільш раціональне рішення, яке заощадить ваш час і гроші. Зараз доведемо Вам це.

Якщо використовувати лакофарбові матеріали для захисту огорожі для приватного будинку, тоді потрібно пам'ятати, що процес покриття металевого паркану потрібно повторювати кожні кілька років. Якщо віддавати перевагу оцинкування виробів, потрібно знати, що цей захисний шар досить швидко втрачає свій вигляд, тонкий шар цинку протягом короткого часу втрачає свої захисні функції, а товстий коштує чималих грошей.

ПВХ покриття виготовили з урахуванням всіх недоліків, які притаманні вище згаданим покриттям. Воно набагато надійніше і довговічніше, має приємний вигляд і є еластичним, має високу стійкість до сольових розчинів, ультрафіолетового випромінювання і кислотних дощів.

Компанія «PARKAN.ORG.UA» пропонує Вам тільки якісні та надійні металеві огорожі з ПВХ покриттям!

Популярна продукція