Огорожі для спортивних майданчиків: якими вони бувають і навіщо їх встановлювати

9 квітня 2020

Паркани для спортивних майданчиків - дуже важливі і потрібні! Без них неможливо організувати правильну гру і безпеку глядацького залу. Як то кажуть, cпорт повинен доставляти інтригу на поле, а не на трибуні або за її межами.

Конкуренція часто стає "двигуном" в сфері спорту. Цікавий випадок стався в Америці, після довгоочікуваної перемоги «Чикаго Кабс» місцеві спортивні ліги бути натхненні ідеєю змінити свої спортивні майданчики, поліпшити, прикрасити в майбутньому сезоні. І під враженням скупили всі паркани!

Дійсно, паркани грають важливу роль в дизайні спортивного майданчика, будь то баскетболл, теніс або футбол, хокей, бейсбол.

Огородження для спортивних майданчиків повинні відокремлювати фанатів від гравців, щоб глядачі не могли випадково брати участь в грі за допомогою помилкового футбольного м'яча. Однак паркан не може перешкодити погляду вболівальника на полі. З цих причин наші огорожі для спортивних майданчиків - улюблений паркан для ігрових зон. Однак ідеальна висота забору варіюється в залежності від виду спорту.

Поля для спортивного змагання, як правило, потребують стійкого захисного огородження. Задні опори, сітка яка витримує удари, можливо високі секції паркану - все це необхідно, щоб максимально захистити глядачів.

Тенісні корти не відстають, і потребують також в більш високому навколишньому паркані, оскільки тенісний м'яч легко переміщується в височінь і в ширь. 3-х метровий навколишній паркан з вітровим склом є найбільш типовим для тенісного корту. Трибуни глядача можуть бути розміщені всередині або зовні корту.

Шкільні футбольні доріжки часто оточують паркани в 1,2 метра для того, щоб тварини не бродили по полю. Різні ворота повинні бути заплановані так, щоб дозволити глядачам, тренерам і гравцям насолоджуватися подією, не чуючи дискомфорту або небезпеки.

Паркани оцинковані для додаткової довговічності і візуальної привабливості не потребують додаткового догляду. Для отримання додаткової інформації по конкретному з видів паркану звертайтеся до фахівців компанії "Parkan" - лідера на ринку огороджень.

Компанія «Parkan.org.ua» виготовляє і поставляє тільки оцинковані якісні вироби, які Ви можете побачити в каталозі на нашому сайті.

Європейська сертифікація, відмінне сировину і висококласні технології дозволяють нам створювати кращі паркани в Україні.
Завжди вчасно-виконана робота. Ми цінуємо час і нерви, точніше не нервуємо наших замовників - це погано для побудови хорошого бізнесу. Відповідально підходимо до виконуваного справі, ніколи не затримуємо замовлення і отримуємо від Вас приємний зворотний зв'язок. Підприємці, які нас читають - зверніть увагу, ми ті кого ви шукали!

Компанія «Parkan.org.ua» пропонує величезний асортимент огорож для будь-яких об'єктів за стабільною ціною і на комфортних умовах.

Купити якісні металеві огорожі з гарантією - це не мрія, а реальність від «Parkan».

Популярна продукція