Все про металічні паркани

14 травня 2020

Сьогодні металеві панелі і стовпи, що обрамляють переддвір'я, швидше за все, зроблені з алюмінію або сталі.

Історія металевих парканів

У колоніальні часи тільки найбагатші люди могли дозволити собі імпортувати ковані, тобто ручні, вироби із заліза для своїх прекрасних із цегли і каменю таунхаусів. Однак до початку 1800-х років, коли ковальське виробництво зростало всередині країни, декоративне залізо стало прикрашати більш різноманітні стилі будинків того часу. Такі металоконструкції дійсно досягли піку популярності в вікторіанську епоху, коли ливарні заводи почали лиття і масове виробництво складних деталей.

У наші дні виробники металевих огорож прагнуть запропонувати традиційне залізо з використанням більш доступною стали або атмосферостійкого алюмінію, зазвичай з порожніми пікетами. Легкі панелі поставляються разом з кріпильними елементами, що полегшує монтаж. Навіть класична глянсова чорна фарба з кованого заліза поліпшена завдяки більш тривалого, багатоступінчатому процесу покриття, який значно скорочує обсяг технічного обслуговування.

Те, що в даний час продається як коване залізо, часто є твердою сталлю (хоча можна також знайти твердий алюміній), прикрашеної виготовленими в машині сувоями і литими деталями, такими як розетки. Виробник за індивідуальним замовленням може змішувати матеріали і методи виробництва, в залежності від бюджету, поєднуючи чавунні деталі з порожніми сталевими пікетами, що економить матеріальні витрати. Деякі виробники високого класу використовують форми для чавунних забірних панелей, які мають форми, знайдені в каталогах декоративних виробів з вікторіанської епохи.

З'ясуйте, який тип і стиль забору будуть найкраще підходити вашому будинку, зберігаючи при цьому ваш бюджет, і поліпшивши вид огородженій території - виберіть огорожу від «Parkan.org.ua».

Скільки коштує обслуговування?

Досить небагато в порівнянні, скажімо, з дерев'яним парканом. Подряпини на сталі або залозі повинні бути покриті фарбою, щоб запобігти іржі. Нержавіючий алюміній практично не вимагає догляду.

Як довго вони служать?

Огорожа з цільної сталі, чавуну або трубчастого алюмінію може служити вам все життя.

Ваш вибір металу залежить від рівня деталізації, яку ви хочете, і від того, скільки технічного обслуговування ви можете витримати. Чим краще порожнисті металеві деталі приховують свої кріплення, тим міцнішими вони виглядають. Все що вимагають пости встановлені в бетоні. Більшість металевих парканів сьогодні зроблені з одного з них.

Компанія «Parkan.org.ua» надає всі необхідні сертифікати для бюджетних організацій, садочків, шкіл і державних підприємств. Ми не один раз отримуємо подяки від імені заводів, дитячих садків і обласних адміністрацій.
Всі реалізовані нашою компанією вироби - оцинковані, виконані із стійкої до зносу сталі Zn (Цинк) + Полімер.

Популярна продукція