Всі переваги 2 і 3Д парканів.

16 січня 2020

Практично кожен з нас, хоча б раз у житті стикався з необхідність установки забору. На сьогоднішній існує маса різноманітних варіантів, але безсумнівно в лідери вибиваються 2 і 3Д паркани.

Якщо ви вирішите купити 2Д паркан з комбінації дроту, яка становить панель (два види діаметрів самого прута, що лежить в основі). Більш тонкий, знаходиться у вертикальному положенні, прути більшого діаметра займають горизонтальне положення і задвоени для більшої жорсткості.

 Дуже якісне полімерне покриття, робить 2d і 3д неуразливими до корозії. Спеціальні гумки ущільнювачів, які використовуються при монтажі огорожі, виключають будь-яку можливість появи подряпин. Немало важливий звичайно при цьому і красивий візуальний вигляд 2d огорожі.

ЗД паркан відрізняється від 2Д більш об'ємною конструкцією

Секційні панельні 2 і 3Д огорожі з ПВХ покриттям, мають такі плюсами:

  • Демократична ціна;
  • Легкий, інтуїтивний монтаж, огорожу можна встановити і самому, якщо строго слідувати інструкціям від виробника;
  • Якщо трапилося так, що на паркан впало дерево, або сталося іншого роду НС, яке призвело до того, що частина паркану прийшла в непридатність, то панель можна безпроблемно замінити;
  • Панельна огорожа можна встановити практично на будь-якій території, незалежно від кліматичних умов;
  • Підійде для огорожі на різноманітних об'єктах, від промислових підприємств до військових баз;
  • Вони пропускають сонячне світло і не затінять територію;
  • Панелі можна використовувати в школах і садках, адже такий паркан не має гострих кутів і є повністю безпечним;
  • Додаткового догляду і фарбувань не потрібно;
  • Повітря вільно циркулює.

Для виробництва 2 і 3д огорож використовується тільки імпортна сировина, яке закуповується в країнах ЄС, ми пропонуємо широкий асортимент пропонованої продукції, повна відповідність продукції вимогам ГОСТ і системі менеджменту ISO 9001: 2008, що підтверджено відповідними сертифікатами, офіційна гарантія від виробника - 10 років .

Обидва забору, мають ступінь оцинкування 80г / м2 і товщину полімерного покриття 100 мікрон, що підвищує довговічність виробу. Фурнітура для панелей виготовлена ​​одним з лідерів світового ринку, компанією Locinox.

Ми змогли досягти ідеального співвідношення витрат матеріалу, при цьому не втративши якість панельних огорож.

Популярна продукція