Тимчасова огрожа території: типи

4 червня 2020

Тимчасовий паркан відноситься до окремих переносних панелей забору, які можна швидко і легко встановлювати і демонтувати. Відмінно використовувати в індустрії розваг, дозвілля і безпеки. Такі огорожі міцні і легкі, створені так щоб кожен конструкція змогла витримати тиск не одну людину. Каркас виготовлений з міцної сталевої оцинкованої труби і покритий полімерним покриттям.

Додаткова стабілізація може бути досягнута шляхом закріплення окремих бар'єрних панелей за допомогою кабельних стяжок і розміщення мішків з піском на поворотних ніжках, які використовуються, особливо в вітряних умовах.

Швидка огорожа, тимчасова огорожа або огорожа для управління натовпом

Огорожа використовується для швидкого і ефективного огорожі або контролю натовпу на тимчасовій основі.

Типи тимчасового огородження

  • Нейлонові моноволоконні огорожі

Нейлонова мононить - це суцільна нейлонова дріт, яка забезпечує простоту монтажу і величезну міцність. Цікаво, що цей матеріал міцніший і набагато легше, ніж його аналог із сталевого дроту - він становить одну сьому від ваги виробів на основі сталевого дроту того ж діаметру. Хмарно нейлонова дріт не іржавіє, не розтягується, що не провисає і не роз'їдає, і широко використовується для контролю диких тварин, включаючи оленів і койотів.

Коли суцільна нейлонова дріт використовується разом з оленячої сіткою, інвазивних тварин ефективно тримають далеко від сільськогосподарських культур, садів і домашніх тварин. Крім того, огорожу з сітки і нейлону з однією ниткою дуже ефективно для утримання великої рогатої худоби, у тому числі коней, до тих пір, поки не буде встановлено більш постійну огорожу. Нейлонові моноволокон огорожі забезпечують стабілізацію ультрафіолету, тепла і погоди.

Металеві або пластикові барикади є відмінними варіантами контролю натовпу або управління рухом. Зручність абсолютної портативності говорить сама за себе. З ними існує безліч творчих і функціональних макетів і конфігурацій, які можуть пристосувати будь граничне вимога.

Пластикові барикади легше в порівнянні зі сталевими варіантами; і конструкції з поліетилену високої щільності забезпечують простоту розгортання без шкоди для міцності і міцності. Механізми блокування забезпечують оптимальну стабільність.

Коли необхідно захистити дуже дороге будівельне обладнання і матеріали, більш важкі цементні барикади забезпечують максимальну безпеку, коли несанкціоновані транспортні засоби не можуть в'їхати на площадку.

  • Сітчаста огорожа

Тимчасова сітчаста огорожа, яка не вимагає свердління, є ідеальним рішенням, наприклад, для басейнів, де безпека має першорядне значення. Сітка без отворів є прикладом легкості та ефективності, коли постійну огорожу не доступно відразу.

Тимчасова сітчаста огорожа з конструкцією без отворів працює дуже просто: міцні базові блоки заповнені піском або водою; і стовпи забору встановлені в блоках.

Незалежно від того, берете участь ви в фестивалі, концерті, спортивному заході, в тимчасовому будівництві або в іншому заході, на якому зосереджені параметри, тимчасове огородження забезпечує запобігання крадіжок, вандалізм, контроль тварин, управління відповідальністю, безпеку, контроль доступу натовпу і конфіденційність .

  • Панелі огорожі зварні

Панелі огорожі зварні - великі панелі, які можуть бути пов'язані один з одним у важких пластмасових або бетонних підставах. Вони хороші тим, що ви можете просто використовувати кількість панелей, яке вам потрібно для створення вашого тимчасового огородження. Важкі бази означають, що їх нелегко перекинути, і ви також можете використовувати навісні замки для захисту входу, що означає, що ваш сайт залишається безпечним. Панелі зазвичай мають висоту 1,8 метра.

  • Панелі управління натовпом / пішохідні бар'єри

Панелі управління натовпом є низький тип тимчасового огородження, що стоїть на висоті близько 1,2 метра. У них є ряд металевих стрижнів, встановлених на панелі, які спираються на важкі металеві підстави. Вони просто об'єднуються, щоб створити необхідний бар'єр. Цей тип тимчасового огородження ідеально підходить для випадків, коли вам просто потрібно тримати натовпу в певному місці або якщо ви хочете створити зовнішню систему масового обслуговування. Наприклад, ви можете використовувати їх в житлових приміщеннях, щоб не пускати людей на недавно покладений газон, в той час як в комерційних цілях вони популярні для виставок, фестивалів та інших заходів на відкритому повітрі.

Популярна продукція