Установка та автоматизація відкатних воріт

15 квітня 2021

Відкатні ворота - тип конструкції воріт, який використовують для закриття в'їзду на територію ділянки, і має на увазі зміщення стулки воріт вздовж паркану. Попит на конструкцію воріт впливає той факт, що вартість системи для автоматизації воріт менше, ніж автоматики орних воріт. Сьогодні ми розповімо Вам про деякі деталі автоматизації та установки воріт.

Воротами завжди приємніше керувати за допомогою пульта, ніж відкривати руками. Тому їх хочеться автоматизувати.

Внаслідок рішення автоматизувати відкатні ворота, зверніть увагу на такі фактори:

  • Частота використання системи;
  • Маса і розміри стулки;
  • Кліматичні умови;
  • Потрібна швидкість руху полотна.

Потужність приводу воріт завжди варто підбирати не в притул, а з запасом. Велика потужність позбавить Вас проблем з відкриттям воріт в зимовий період.

Для автоматизації воріт використовують такий набір обладнання:

  • привід з вбудованою платою управління;
  • зубчата рейка;
  • пристрій подачі команд.

Установка відкатних воріт

На першому етапі установки воріт стоїть підбір необхідних комплектуючих, згідно з технічними вимогами і фактичним мірками визначаємо конструкцію воріт і все погоджуємо з замовником, після чого укладаємо договір, визначаємо терміни установки, і переступаємо до роботи.

Наступний етап - підготовчий. Підготовка в основному проходить далеко від клієнта, фахівці готують необхідну конструкцію, заставні і монтажні елементи.

Третій етап - установка. Визначають висоти, розмічають місце установки, копають фундамент під відкатні ворота і всі необхідні елементи. Заливка проводиться після того як зроблено армування і заставлені «заставні». Після того як залили фундамент він повинен відстоїться, до того як можна буде братися до складання і монтажу воріт. Далі майстри прибирають опалубку, виставляють зазори, здійснюють накладку автоматики, після чого її запускають.

Ознайомитися з цінами на відкатні ворота, Ви можете тут.

Якісна установка відіграє важливу роль і від неї залежить довговічність воріт. Досвідчені фахівці нашої компанії зроблять все на вищому рівні. Чому варто вибрати відкатні ворота саме у нас. Відкатні ворота компанії PARKAN не схильні до впливу погодних умов, завдяки якісному оцинкування металевого прута, з якого виготовлені секції. Правильна відстань між стовпами забезпечує швидку установку на бетон. Ворота нашої компанії прості і зручні в експлуатації, виконують якісно всі обіцяні функції.

Для оформлення покупки воріт зв'яжіться з менеджерами компанії PARKAN.ORG.UA і обговоріть всі деталі. Ми гарантуємо індивідуальний підхід і оперативність кожного замовлення. Наші консультанти ознайомлять вас з цінами, а також дадуть відповідь на всі Ваші запитання.

Ми думаємо за Вас і Вашу безпеку, тому вся продукція компанії PARKAN сертифікована і дає гарантію 10 років.

Популярна продукція