Встановити оцинковані ворота самостійно або вибрати підрядника?

25 березня 2020

Для початку Ви повинні чітко і без сумнівів відповісти на питання - ви хочете самостійно або добре і якісно?
Звичайно, коли ви фахівець в даній області - то чому б і ні? Монтаж оцинкованих воріт, справа не складна, але дуже відповідальна. Від якості установки безпосередньо залежить тривалість експлуатації виробу.
Тому, краще скористатися допомогою бригадирів нашої компанії і отримати якісну огорожу на роки. Звичайно ж, вибір робите тільки ви, але все ж, ми радимо віддати перевагу професійній бригаді. Хороший підрядник - це професіонал своєї справи, який врахує всі тонкощі і нюанси і зможе чітко дотриматися технічні рекомендації.

Але тут вже включається інший не менш важливе питання: «як вибрати, саме хорошого і відповідального підрядника з командою, яка розбирається в монтажі?».

Як показує практика, неправильні установки можна зустріти часто-густо. А за правилами і нормами, якісно, ​​встановити оцинковані ворота, не може і половина будівельних організацій.

Як не банально, але монтаж воріт - це дуже непростий процес, і до нього потрібно підходити дуже відповідально.
Ви ж знаєте, що ?! Всі елементи системи огорожі компанії «Parkan» захищені від іржі за допомогою антикорозійного покриття, одержуваного методом оцинковки і посилення ефекту за допомогою спеціального покриття. Це гаряче цинкування хімічно очищеної конструкції, що забезпечує десятки років захисту від іржі для елементів системи огорожі Parkan.org.ua.
У будь-якого підрядника слід попросити адреси його попередніх змонтованих робіт і відвідати їх особисто, для того щоб переконається, що маєте справу з професіоналом.

Не потрібно лінуватися з'їздити, адже саме так ви зможете зрозуміти хто перед вами і чи варто зв'язуватися з такою бригадою.
Важливо при установці оцинкованих воріт, дотримуватися рекомендацій заводу виробника.
Варто не забувати також про дотриманні міжосьової відстані.

Саме це відстань між стовпами, дозволить правильно і без помилок змонтувати ворота. Якщо, не дотримуватися цього правила, установка стане проблемою для монтажників. Дотримуйтеся рекомендацій від виробника, вникати в креслення і ескізи, це головна порада від досвідчених будівельників.
Звертайтеся до професіоналів - до компанії "Parkan.org.ua". А якщо ви хочете зробити монтаж самому, то ми звичайно ж надамо детальну схему по монтажу і будемо консультувати Вас, на всіх етапах. Наша мета - це задоволені клієнти, якісна продукція та дотримання всіх правил при установках.

Ми даруємо вам не тільки паркан, стандартні міцні ворота, надійне мобільне огорожу, або колючий дріт, ми даємо набагато більше ніж можна тільки уявити - це впевненість і захист в завтрашньому дні. Всі нами встановлені вироби довго стоять на різних територіях України і не змушують власників хвилюватися про якість та подальшому обслуговуванні.

Популярна продукція