Універсальність використання огороджень "ТЕХНА"

12 березня 2021

На сьогоднішній день ринок парканів та огорож просто величезний. Потенційному споживачеві часто досить складно вибрати якісний продукт через численних факторів, які можуть вплинути на кінцевий результат (термін експлуатації, міцність, надійність, якість установки і багато іншого). Сьогодні ми докладніше розповімо про універсальну лінійку огорож ТЕХНА, які ви можете придбати на нашому сайті.

При виготовленні огорож серії "ТЕХНА" використовується сертифіковане європейське обладнання. Зробити процес надточним виходить за допомогою комп'ютеризованої автоматики. Паркани серії "ТЕХНА" славляться своїм широким асортиментом. Вся продукція ТЕХНА повністю відповідає вимогам.

3D паркани серії "ТЕХНА" виготовляють з холоднотянутого дроту без вигинів. Всі конструкції виконуються в одній площині з посиленням антикорозійного покриття, а базовий оцинкований шар посилений покриттям з полівінілхлориду. Його функція підвищити стійкість до зношування, механічних пошкоджень.

Види "ТЕХНА" огороджень

  • Мобільні огорожі "ТЕХНА". Такий вид забору встановлюють тимчасово, оскільки застосовують його при реставрації будівель, ремонтів доріг, громадських заходах (ярмарки, виставки). Осередок 100х250, прут в діаметрі 3 мм. Обрамлення з труби 45 діаметру.
  • "ТЕХНА МЕДИУМ" - цей вид огорожі використовують для садочків, дач, шкіл, городів, приватних секторів, паркінгів, комерційних об'єктів. Варіант такого паркану бюджетний. Основна відмінність - широкий осередок, використовується комбінації з прутів. Прут оцинкований, пофарбований полімерним покриттям.
  • "ТЕХНА КЛАСІК" застосовують для заводів, виробничих об'єктів, сонячних електростанцій, військових частин, аеропортів. Вид такого огородження це оптимальне співвідношення ціни - якості. Осередки 200х50мм, комбінація прутів 4х4мм і 5х5мм.
  • "ТЕХНА СПОРТ" такий вид забору використовують виключно для спортивних об'єктів професійного рівня.
  • "ТЕХНА БАР'ЄР" висота огорожі понад 4 м, наявність Г або Y - образних наконечників. Використовується для об'єктів особливого режимного статусу.
  • "ТЕХНА ПРОМ" використовується для аеропортів, морських портів, футбольних полів. Відмінність від серії "ТЕХНА КЛАСІК", в ньому відсутні 3д вигини.

Замовити паркан ТЕХНА з доставкою по Україні.

Залежно від специфіки установи або підприємства можливий випуск огорожі з плоскими або спіральними бар'єрами безпеки.

Ціни на "ТЕХНА" огорожі і їх комплектуючі залежать від багатьох чинників: висота огорожі, товщини прутка і т.д. Перейшовши в каталог продукції PARKAN.ORG.UА, Ви зможете ознайомитись з прайсом, а також наші консультанти дадуть відповідь Вам на всі Ваші запитання.

Продукція серії "ТЕХНА" забезпечує довговічність в експлуатації завдяки оцинкування прута і полімерному покриттю екстра-класу. Забір доповнить екстер'єр огородженої ділянки своїм естетичним зовнішнім виглядом і забезпечить високу ступінь захисту Вашої території.

Фахівці нашої компанії завжди з радістю допоможуть вам підібрати огорожу, яка ідеально відповідатиме саме вашому проекту. З прикладами наших успішно реалізованих проектів з виробництва та встановлення огорож ви можете більш детально ознайомитися в галереї.

Популярна продукція