Універсальні секційні огорожі з зварного дроту

29 квітня 2021

Секційний паркан з зварного дроту - зручний, універсальний виріб для огородження території, нова альтернатива застарілим, всім знайомим штахетникам. Секційний паркан відмінно зарекомендував себе в самих різних умовах.

Секційні огорожі з зварного дроту облагороджують візуальний ефект території, захищають ділянку від грабіжників, диких або бродячих тварин, а також не дозволяють зробити підкопи.

Основою секційного паркану є дріт зі сталі покритий полівінілхлоридом або цинком. Функції цих матеріалів підвищують якість і довговічність огорожі.

Секційні огорожі з зварного дроту можна використовувати на таких об'єктах як:

  1. Дачних ділянках, будинках;
  2. Школах, дитячих майданчиках і спортивних майданчиках;
  3. АЗС, автостоянках;
  4. Об'єктах з підвищеними вимогами до безпеки;
  5. Автомагістралях та залізницях;
  6. Аеропортах;
  7. Промислових об'єктах.

Ознайомитися з цінами на секційні огорожі з зварного дроту компанії PARKAN, Ви можете тут.

При покупці секційного паркану з зварної сітки варто звернути увагу на покриття конструкції. Є кілька варіантів покриття огорож:

Цинк. Секції огорожі обов'язково підлягають оцинкування. Ціна на огорожі з таким покриттям не буде "кусатися".

Цинк, нанокераміка і полімер. Нанокераміка забезпечує антикорозійний захист оцинкованої поверхні конструкції. А полімерне покриття підвищує естетичні якості забору, також захищає огорожу від подряпин і пошкоджень.

Цинк і ПВХ. Полівінілхлорид захистить огорожу від корозії і різних погодних умов, гарантує огорожі довгий термін служби. Такий паркан не потребує особливого догляду.

Плюси продукції компанії PARKAN

  • Ми шукаємо підхід до кожного клієнта індивідуально. Наш менеджер із задоволення допоможе підібрати огорожу саме під вашу ділянку.
  • Огородження укомплектоване з урахуванням всіх вимог,  легко монтуеться і прослужить Вам багато десятків років, не втрачаючи свого привабливого зовнішнього вигляду.
  • Вся продукція компанії PARKAN сертифікована, обов'язково враховуємо всі гарантійні питання. Ми переживаємо за Вас, тому ми даємо гарантію 10 років на весь асортимент продукції.
  • З точки зору фінансового аспекту секційні огорожі з зварного дроту на сайті PARKAN.ORG.UA найдоступніші.
  • Якісна установка огорожі грає важливу роль і саме від неї залежить довговічність огорожі. Професіонали нашої компанії зроблять все на вищому рівні, безперечно і надовго.

Секційний паркан з зварної сітки є збалансованим варіантом в співвідношенні якості і ціни. Вибір залишається за вами, ми в свою чергу хочемо запропонувати величезний асортимент продукції за приємною ціною, ознайомитися з ним можна в нашому каталозі продукції.

Якщо у Вас виникли питання, то для індивідуальної консультації зверніться за номером телефону +380 (96) 700-27-45 / +380 (95) 165-73-63 і ми відповімо Вам на всі Ваші нюанси.

Ми завжди раді співпрацювати з Вами! Звертайтеся прямо зараз!

Популярна продукція