Тонкощі процесу установки огорожі з зварної забірної сітки

18 травня 2021

Основна мета установки огорожі - приховати територію від небажаних поглядів. Однак є випадки, коли установка глухих огорож неприпустима. В такому випадку власники ділянок вдаються до допомоги заборів з зварної сітки.

Універсальність зборів з зварної сітки дозволяє застосовувати її для огородження дитячих садів, спортивних установ, шкіл, автозаправок, дач, будинків та інше. Такі огорожі цінуються за їх довговічність, надійність і привабливий зовнішній вигляд. Огорожа з сітки ідеально впишеться в будь-який ландшафтний дизайн.

Тонкощі процесу установки огорожі з зварної сітки

Є два варіанти установки зварної оцинкованої сітки:

  • Установка секцій;
  • Натяг сітки між стовпами.

Перший вид установки естетичний і надійний, але другий вид бюджетніше.

Установлення стовпів

В першу чергу, для рівної установки огорожі натягують шнур, щоб визначити точне місце розташування стовпів. Наступним етапом готують лунки для стовпів, на дно свердловин насипають щебінь і пісок. Стовпи встановлюють і фіксують.

Ознайомитися з ціною на огорожі з зварної забірної сітки компанії PARKAN

Бетонування стовпів.

Свердловину залиту бетоном ретельно трамбують. Приступати до установки секцій і натягування зварної сітки можна тільки через тиждень, тоді склад буде надійним і міцним.

Монтаж зварений забірної сітки на опори

На стовпи приварюють спеціальні гачки, на які будуть натягувати сітку. Оцинковану зварену сітку чіпляють на перший стовп і простягають до наступної опори. Секційне огородження приварюють до стовпів або скріплюється за допомогою хомутів і труб.

Якісно виконана установка огорожі з зварної забірної сітки гарантує міцність і довговічність конструкції. Професійно виконана установка дозволить зберегти огорожі товарний вигляд і практичність на десятки років.

Зварна для огорожі сітка, що пройшла оцинковку і полімеризацію, володіє такими перевагами:

  1. Чудова зносостійкість;
  2. Захист від корозії;
  3. Протистояння до різних хімічних сполук;
  4. надійність;
  5. Стійкість до агресивних впливів зовнішнього середовища.

Основні завдання огорож з зварної забірної сітки:

  • Облагороджують візуальний ефект ділянки;
  • Захищають ділянку від грабіжників, непроханих гостей, диких і бродячих тварин.

Огорожі з зварної забірної сітки компанії PARKAN виготовлені з досконалим дотриманням технології виробництва.

PARKAN.ORG.UA пропонує купити забірну сітку вищої якості з гарантією 10 років.

З широким асортиментом товару виробництва компанії PARKAN ви можете ознайомитись на нашому сайті. Наші консультанти допоможуть підібрати оптимальний варіант для кожного клієнта індивідуально з урахуванням побажань і бюджету.

Подивитися різні види огорож з зварної сітки, вибрати підходящий варіант і довідатися про ціни ви можете тут. Ми пропонуємо тільки високоякісну продукцію за доступною ціною!

Завжди раді співпраці з Вами!

Популярна продукція