Технологія виготовлення забірної зварної сітки

12 травня 2021

Огородження з оцинкованої зварної сітки - це практичне і дуже вигідне рішення, тому що ціна такого паркану обійдеться на порядок нижче, ніж інші види огороджень. Огородження з зварної забірної сітки прості в монтажі і не зажадають багато часу для установки.

Технологія виготовлення забірної зварної сітки

Секційні огорожі виготовляють з оцинкованого дроту діаметром від 3 мм до 6 мм. На виробництво дріт надходить в бобінах, її розмотують, вирівнюють, нарізають. З попередньо підготовлених прутів зварюють секції, цей етап роботи виконують на спеціальній автоматичній установці. На цьому етапі обладнання не просто зварює поперечні і поздовжні прути між собою, а забезпечує точну проварку і ідеальну бездоганну геометрію секції, що гарантує максимальну якість і міцність майбутнього огородження. Наступний етап - виріб готують до фарбування. Елементи конструкції чистять і обробляють хімічними розчинами, від якості цього проміжку роботи залежить, наскільки міцно закріпиться полімер на виробі. Деякі виробники забірних зварних сіток намагаються економити на цьому етапі, зовсім уникають цей етап або використовують не якісну хімію. Цей нюанс може стати неприємною несподіванкою для клієнта і наслідки такого здешевлення виявляться найближчим часом.

Замовити огорожі з зварної забірної сітки з доставкою по Україні.

Етап фарбування. Якісний полімер гарантує довговічність і естетичність конструкції. Безліч виробників тестують вироби в спеціальних умовах (камерах), які імітують умови рівні експлуатації виробів десятиліттями.

Переваги зварної сітки для огорожі:

  1. Простота монтажу.
  2. Жорсткість огорожі.
  3. Немає потреби в особливому догляді.
  4. Хороша світлопроникність.
  5. Доступна вартість.

Огорожі з зварної забірної сітки з полімерним покриттям не будуть тьмяніти і вигоряти від впливу сонячних променів, сітка не потребує додаткового фарбування і догляду, досить просто іноді промити її зі шланга.

Компанія PARKAN.ORG.UA пропонує доступні ціни на огорожі з зварної забірної сітки, переконатися в цьому, ви можете переглянувши  прайс - лист на нашому сайті.

Якісні огорожі з сітки компанії PARKAN.ORG.UA - це еталон надійної, витривалої, міцної конструкції, за допомогою якої ви зможете облагородити свою територію на кілька десятиліть.

З асортиментом виробництва компанії PARKAN ви можете ознайомитись в каталозі продукції.

Ми пропонуємо Вам ідеальну якість, професійний і чесний підхід до кожного клієнта, а також гарантуємо виконати Ваше замовлення в найкоротші терміни. Наші фахівці допоможуть Вам підібрати кращий варіант з урахуванням всіх побажань і бюджету.

Вся продукція компанії PARKAN сертифікована і з гарантією 10 років.

Для індивідуальної консультації телефонуйте за номером: +380 (96) 700-27-45 / +380 (95) 165-73-63 і ми з радістю відповімо на всі питання.

Популярна продукція