Спіральний захисний бар'єр - високоефективний засіб захисту

22 травня 2020

Спіральний захисний бар'єр є високоефективним засобом захисту периметра. Тобто мова йде про всім відомий колючий дріт. Це універсальний технічний засіб, що використовується в загальному комплексі заходів безпеки на різних об'єктах. Колючий дріт призначений для будівництва тимчасових або постійних перешкод, які не дозволять стороннім входити в зону, що охороняється. Використання таких засобів безпеки в наш час дійсно необхідно для багатьох підприємств і організацій, які потребують посиленого захисту. Часто використовується спіральний шлагбаум і для огорожі дачних складів і інших складів.

Колючий дріт виготовлений з оцинкованої стрічки. Матеріалом для останнього, як правило, є високовуглецева сталь. Спіральний захисний бар'єр може складатися з двох різних типів металевої стрічки - армованої кручений і, по суті, армованої колючої. Дріт оснащена гострими зубчастими лезами, які забезпечують додатковий захист від проникнення сторонніх предметів. Спіральні котушки в цьому випадку кріпляться один до одного за допомогою клепки за допомогою спеціальних кронштейнів з оцинкованої сталі. Зазвичай встановлюють близько п'яти рядів скоб.

Щоб надати колючому дроту найбільшу міцність, її піддають спеціальній термічній обробці. Продукт пропускається через спеціальну піч з дуже високою температурою нагріву. Після цього дріт пропускається через технологічні машини, набуваючи в процесі форму і шипи.

Сучасний спіральний бар'єр не тільки довговічний, але і володіє дивовижною стійкістю до корозії. Крім того, він славиться відмінними експлуатаційними і конструктивними характеристиками, а його висока ефективність в ролі перешкоди для зловмисників неодноразово підтверджувалася навіть експертами з МВС. Спіральний бар'єр забезпечує максимальний захист від будь-якого зовнішнього проникнення. Колючий дріт монтується в короткі терміни, як на готовому паркані, так і просто на землі.

Бар'єр безпеки від компанії "PARKAN.org.ua" можна застосовувати на будь-якому вигляді зборів, з метою мінімізації та неможливості проникнення на огороджена ділянка. Якщо Ви сумніваєтеся в своєму виборі, наші консультанти завжди готові проконсультувати і допомогти розібратися.

Широкий асортимент доступних бар'єрів:

  • Бар'єри безпеки, діаметр бухти - 450 мм, тип - П-3, C-3, C-5;
  • Бар'єри безпеки, діаметр бухти - 500 мм, тип - П-3, C-3, C-5;
  • Бар'єри безпеки, діаметр бухти - 600 мм, тип - П-3, C-3, C-5, C-7;
  • Бар'єри безпеки, діаметр бухти - 900 мм, тип - П-3, C-3, C-5, C-7.

Захисні бар'єри доступні в стандартному або важкому матеріалі, в залежності від кінцевого застосування і рівня використання трафіку. «Parkan.org.ua» пропонує захисні бар'єрні системи зі сталі, щоб задовольнити різні екологічні та інші вимоги застосування.

Якісні бар'єри безпеки Ви можете купити у "Parkan.org.ua".

Популярна продукція