Складові 3D паканів та їх установлення

12 квітня 2021

Дачі, будинки, парки, школи, стадіони, і багато інших території вимагають огородження. За допомогою 3Д огорожі можна вирішити цю задачу. Свою назву 3Д паркан отримав із - за використання поперечного профілювання. 3Д паркан має V-подібні вигини, що надає конструкції жорсткості і об'ємності. Вигини також покращують зовнішній вигляд огорожі. На даний момент 3д огорожі з зварної сітки - одні з найпопулярніших, сучасних, надійних і практичних варіантів огорожі.

Установка секційних 3Д огорож має досить великий список переваг:

  • Хороший огляд території. Структура панелей огорожі не створює тінь і не знижує огляд території, що охороняється;
  • Відмінні охоронні функції;
  • Естетично виглядає на ділянці будь-якого призначення;
  • Секції мають не велику вагу і ергономічну форму, тому дуже легко встановити;
  • Простота в монтажі і заміні. 3d паркан складається з окремих секцій, що дозволяє легко замінити одну з деталей, не пошкоджуючи всю основу конструкції;
  • Огородження з 3д сітки прослужать вам довгі роки. Вони не втрачають колір під впливом сонячних променів, не просідають і не іржавіють;
  • 3Д огорожі доступні в ціні;
  • Стійкі до різних кліматичних чинників.

Ознайомитися з прайсом і оформити замовлення на 3д огорожі Ви можете тут.

Складові 3D конструкції поставляються вже в готовому для монтажу вигляді.

В даний комплект входить:

Залізні сітчасті панелі шириною не більше 3 м, із звареними ребрами жорсткості, розташованих вертикально. По висоті секції можуть бути різні. З питань, що стосуються тонкощів конструкції, потрібно звернеться до виробника.

Мінімальний діаметр прута 3,6 мм, він може бути і товщі.

Опорні стовпи для сітки бувають як круглої так і квадратної форми. В кожному стовпі має бути наявність монтажних отворів для кріплення сітки. Верхівки опор оснащують спеціальними заглушками, щоб запобігти потраплянню всередині бруду і вологи.

Кріплять огорожу за допомогою кріпильних елементів, таких як скоби і хомути.

3D паркани роблять тільки з екологічно чистих матеріалів. Це принципова позиція нашої компанії. Всі конструкції покриті антикорозійним покриттям. При виборі 3д огорожі потрібно обов'язково враховувати специфіку діяльності підприємства, характеристику рельєфу на який буде встановлюватися паркан і інші важливі особливості установки. 3д паркан - відмінне рішення для тих, хто не хоче захаращувати територію огорожами з бетону, металу та інших матеріалів.

Для того щоб підібрати для себе підходящу конструкцію виробу Ви можете зв'язатися з консультантом компанії PARKAN, наш фахівець допоможе Вам у підборі і замовленні конструкції. До виробництва продукції допущені тільки досвідчені фахівці. Наша компанія дорожить своєю репутацією.

Краще обладнання, якісна сталь і гідне антикорозійне покриття - рецепт огорожі, яке буде Вам служити роками. Ми з упевненістю, можемо запевнити наших клієнтів, що співпрацюючи з PARKAN.ORG.UA, Ви будете повністю задоволені вашим запитом.

Ми завжди раді відповісти на Ваше питання!

Популярна продукція