Сітчаста металева огорожа для футбольного поля

17 липня 2020

Футбольне поле - це місце для поєдинку двох команд за кубок. На полі гравці показують всі свої вміння та здібності. Дві команди змагаються, всі спортсмени зосереджені на грі і на головному елементі на території поля - на м'ячі. Їх не хвилює, що відбувається за межами поля. Але якщо ігрове поле не захищене сітчастою огорожею, то всі хто знаходиться на території поля і проходять повз люди, можуть наражатися на небезпеку.

Сітчаста металева огорожа чудово впорається з виконанням функції захисту.

Захист потрібен кожній людині і кожна людина хоче відчувати себе захищеним. Тому ми шукаємо всі можливі шляхи, щоб працювати, навчатися, відпочивати і жити в безпечному для нас середовищі. Для цього людство придумали різні пристрої, установки і конструкції, щоб захистити себе і своє майна.

Футбол - це досить небезпечна гра, як для гравців, так і глядачів. Але також в зоні небезпеки знаходяться і дорослі і діти, що проходять повз поля. Якщо футбольний майданчик знаходиться серед будинків або інших будівель, тоді всі ці об'єкти теж знаходяться в небезпеці. Спортсмен може не розрахувати силу удару, потрапити в предмет, який легко ламається, і зробити велику проблему для власника майна і для себе самого.

Якісний спортивний інвентар коштує хороших грошей. Коли на території спортивного майданчика відсутня сітчаста огорожа, є велика ймовірність втрати і псування майна команди або стадіону.

Ще один мінус відсутності забору на футбольному полі - це вихід м'яча за територію майданчика. Футболістам доводиться самостійно (якщо немає помічника) повертати «головного героя» на поле. На це йде чимала кількість часу і сил, які потрібні для хорошої гри.

Щоб таких ситуацій не траплялося, і щоб всі були живі і здорові, ми пропонуємо Вам придивитися до сітчастих металевих огороджень для футбольного поля від компанії «PARKAN.ORG.UA».

Для того, що б правильно підібрати сітчасту огорожу для футбольного поля, потрібно визначити рівень команд, які тренуються і беруть участь в змаганнях, а також рівень спортивного поля.

Для чого це потрібно?

Для того щоб правильно підібрати діаметр прута сітчастого металевого огородження. Чим товщий прут, тим надійніше і витриваліше сіткове огородження. Але ще краще, якщо Ви обираєте і встановлюєте на поле огорожу з комбінованим діаметром прута. У такому випадки, Ви будете ще в більшому комфорті грати в командні спортивні ігри або спостерігати за грою.

В асортименті товарів компанії «PARKAN.ORG.UA» Ви зможете знайти сітчасту металеву огорожу для спортивних майданчиків з діаметром прута 4 мм, 5 мм і 6 мм. Товщина прута виробів відрізняється, але це не впливає на якість товарів. Всі матеріали, з яких виготовляються вироби компанії «PARKAN.ORG.UA», закуповуються і імпортуються до нас з країн ЄС.

З яким же діаметром прута потрібна огорожа для футбольного поля?

  • 4 мм - це підходящий варіант для дитячих спортивних майданчиків і дитячих футбольних полів. Дана огорожа досить легка і безпечна для маленьких людей, так як на сітчастій металевій огорожі відсутні зарубки, якими можна пошкодити своє тіло;
  • 5 мм - ця огорожа є більш надійною і готово утримати м'яч на полі. Добре підійде для огородження шкільних футбольних майданчиків, футбольних полів для юнацьких команд;
  • 6 мм - найбільш міцне сіткове огородження, так як воно складається з найбільш товстого прута. Сітчастий металевий паркан відмінний варіант для спортивних полів в університеті, для тренувальних баз професійних спортсменів і для стадіонів найвищого рівня.

Сітчаста металева огорожа для футбольного поля від «PARKAN.ORG.UA» - це найкращий варіант забору для спортивного майданчика, який не боїться ударів і надійно виконує свої функції.

Популярна продукція