Тонкощі монтажу секційного паркану з зварного дроту

6 квітня 2021

Створити для своєї території надійне огородження, яке не перекрие при цьому доступ сонцю і повітрю, можливо за допомогою секційної огорожі з зварного дроту. Головне підібрати правильну конструкцію. Такий паркан ідеально підійде для поділу земельних ділянок, які належать різним власникам, а також обмежить несанкціонований доступ до вашої території. Секційний паркан з зварної сітки - запорука безпеки Вашої ділянки.

Секційний паркан з зварної сітки, це красиво, порівняно недорого і головне якісно. Для виготовлення панелей огорожі використовують сталь високої якості, оцинковану і покриту полімерним покриттям. Сьогодні ми Вам розповімо про тонкощі монтажу секційної огорожі.

Ознайомитися з прайсом на секційні огорожі з зварного дроту, Ви можете тут.

Монтаж секційної огорожі з зварного дроту

Виставлення відміток за стовпи. На місці майбутнього паркану встановлюють початковий і останній стовпи і натягують між ними капроновий шнур або теодоліт. За допомогою нівеліра визначають нульову позначку. Встановлюють нівелір так, щоб з одного боку установки прострілювалися всі стовпи. Потім в вихідну точку встановлюють рейку з поділками і фіксують висоту нульової позначки. Вихідну точку відзначають дерев'яним кілком. За осьовими лініями визначають місця установки інших стовпів. На висоті передбачуваної верхньої межі установки панелей натягують мотузку. Стандартна відстань між осями: при використанні панелей довжиною 2500мм відстань 2 518мм або 3 018мм, якщо довжина панелі 3 000мм. Після розмітки проводиться установка фундаменту. Від якості будівництва фундаменту залежить довговічність огорожі. Перед бетонуванням необхідно знати:

  • На якому грунті стоятиме огорожа;
  • Глибина промерзання грунту;
  • Рівень грунтових вод.

На початку установки першої секції огорожі з зварного дроту і стовпів, на землю кладуть 2 стовпа і панельну секцію, збирають їх, прикріпивши стовпи до секції за допомогою кліпс для з'єднання (не фіксують розпірні болтами). Зібрану панель зі стовпами встановлюють в позначені попередньо місця, зміцнюючи панелі підбираннями. При установці паркану на вже залитий бетонний фундамент використовують спеціальні основи з анкерним кріпленням. Далі встановлюють секцію в зборі зі стовпами за рівнем і висоті огорожі. Висота перевіряється по натягнутій мотузці. При абсолютому збігу висот бетонують перший і другий стовпи. Наступну панель секційного паркану кріпимо до попереднього стовпа. Навішування панелей огорожі проводиться на стовпи за допомогою метизів і фіксаторів. Далі, після закріплення панелі за рівнем, ставлять наступний стовп і до нього прикручують наступну секцію. Наступні секції і стовпи монтуються аналогічним методом.

Монтаж секційної огорожі з зварного дроту, як бачите, не складний. А за підсумком Ви отримуєте естетичну, довговічну, практичну огорожу.

Уточнити всі важливі моменти замовлення і установки секційного паркану з зварної сітки Ви можете, зв'язавшись з консультантом компанії PARKAN.ORG.UA.

Популярна продукція