Секційні паркани європейської якості

9 травня 2021

Найбільш поширений і затребуваний вид огорожі в світі - секційні огорожі. Такий ажіотаж секційні паркани отримали завдяки своїй практичності, універсальності і доступною ціною. Зовнішній вигляд таких заборів естетичний і прекрасно доповнює дизайн огородженій території. Величезний асортимент елементів, якими можна доповнити конструкцію секційного огородження дозволяють зібрати серйозну споруду.

Сьогодні ми хочемо розповісти Вам про найпопулярніші сфери застосування секційних парканів:

  • Громадські огорожі (парки, школи, адміністративні будівлі, дитячі сади, торговельні центри);
  • Промислові об'єкти (логістичні центри, складські будівлі, заводи);
  • Огорожа приватного сектора (дачі, клумби, будинки та інше);
  • Спортивні майданчики.

При спорудженні громадських огорож доцільно використовувати міцні елементи - секції прута не менш 4 мм і стовп з товщиною стінки 1,5 мм. Для огорожі дитячих садків і майданчиків досить висоти 1,5 - 1,7 м, для будинків адміністративного типу 2 м. Також краще буде передбачити антивандальні кріплення - ті, що викриття неможливо. Для таких цілей використовують кріплення під гвинт з внутрішнім шестигранником - демонтувати таку огорожу непомітно не вийде, паркан буде потрібно розсвердлювати, що досить шумно.

Огородження для промислових об'єктів зводяться за готовим проектом їх стандартних елементів, також їх додатково постачають відкатними воротами з автоматикою, бар'єрами безпеки та ін.

Ознайомитися з ціною на секційні паркани компанії PARKAN, ви можете у нас на сайті.

Для огорожі приватних секторів, а також для форміровкі внутрішньої інфраструктури використовують секційний паркан. Огородження з перетином прута 4мм використовують для огорожі периметра ділянки, в комплекті з сіткою використовують профільні стовпи, висота яких від 1,5 до 2 м. Секційний паркан з полімерним покриттям послужить відмінним і привабливим обрамленням для городу, саду, клумб.

При огорожі спортивних майданчиків використовують секційний паркан з наявністю двох горизонтальних прутів, між ними затиснутий вертикальний прут, що забезпечує конструкції ударостійкість. У зоні воріт використовують спеціальні кріплення з гумовими ущільнювачами, для решти периметра огорожі це не обов'язково.

Секційні огорожі характеризуються підвищеною жорсткістю, цю гідність їм забезпечує вертикальні стрижні з V - образними вигинами і посилені горизонтальні прути. Огорожу можна замовити в будь-якому колірному виконанні.

Замовити надійне секційне огородження європейської якості з доставкою по Україні ви можете тут.

Для того щоб отримати кваліфіковану допомогу, Ви можете звернутися до фахівців компанії PARKAN.ORG.UA і ми з задоволення дамо експертні рекомендації по вибору секційного паркану, яке буде найкращим варіантом для вашої території.

Довіртеся команді професіоналів компанії PARKAN.ORG.UA!

Популярна продукція