Секційні огорожі

3 травня 2021

Паркани на основі зварних панелей, оцинковані і покриті полімером зберігають чудовий стан протягом десятків років. Огорожі з зварної сітки виглядають естетично, вони практичні і надійні.

Панелі секційних огорож виготовляються з оцинкованої сталі покритої полімером. Панелі доповнені ребрами жорсткості в формі літери V, що робить огорожу міцнішим і збільшує жорсткість всієї конструкції.

Стовпи для секційних огорож мають різьблення для надійного і міцного кріплення. На кожен стовп зверху кріпиться пластикова заглушка, для того щоб не затікала вода і не потрапляв сміття. Кріплення для секційних огорож вкручуються в стовп і з'єднують між собою дві секції.

Полімерне покриття продовжує термін служби огорожі, захищає конструкцію від подряпин і пошкоджень, забезпечує привабливий вигляд. Таке огородження не тріскається на морозі, не схильне до корозії і має хорошу стійкість до ультрафіолету.

Стандартний колір секційних огорож зелений. Під індивідуальне замовлення можливе виготовлення конструкції в інших кольорах. Найбільш затребувані кольори, це: чорний, білий, червоний, сірий, жовтий, синій.

Призначення секційних огорож:

  • для дитячих майданчиків;
  • для спортивних майданчиків;
  • для громадських установ;
  • для складських об'єктів;
  • для автостоянок;
  • для парків та інших територій.

Переваги секційних огорож:

  1. Термін придатності мінімум 10 років;
  2. Чи не вицвітає;
  3. Стійкий до корозії;
  4. Чи не боїться стрибків температури;
  5. Велика палітра кольорів;
  6. Безпечний і екологічний;
  7. універсальний;
  8. Не потребує спеціально догляду, легко миється.

Ознайомитися з ціною на секційні огорожі, Ви можете у нас на сайті PARKAN.ORG.UA

Чому варто придбати секційні огорожі?

  1. Секційні огорожі з дроту забезпечують захист від злому і проникнення сторонніх на територію;
  2. Відмінно підійде для огородження території різних типів;
  3. Конструкція огородження забезпечує ненав'язливий вигляд;
  4. Монтаж секційних огорож проводиться легко, і не вимагає додаткових матеріальних витрат;
  5. При пошкодженні однієї з секцій, її можна замінити, чи не демонтуючи загальну конструкцію огорожі.

На сайті компанії PARKAN.ORG.UA ви можете знайти огорожі з будь-якими необхідними параметрами. У нас Ви знайдете продукцію тільки вищої якості, кращих виробників, за найдоступнішими цінами і з доставкою по Україні. Наш менеджер із задоволенням допоможе Вам визначитися з вибором конструкції, зробити замовлення і оформити все необхідне для доставки і зведення надійного огорожі. Ви в будь-який час можете отримати консультацію з Вас питання, пов'язаного з продукцією на нашому сайті.

Мета компанії PARKAN.ORG.UA надати замовнику кінцевий продукт європейської якості виходячи з запитів, потреб і фінансових можливостей клієнта, при цьому ми візьмемо на себе якомога більше обов'язків пов'язаних з вибором, доставкою, оплатою та інше.

Популярна продукція