Секційні 2Д огорожі з доставкою по Україні

23 жовтня 2021

2Д огорожі від виробника компанії Паркан надійно захистять Вашу територію від небажаних гостей та впораються з усіма своїми заданими функціями на сто відсотків. Якщо ви шукаєте огорожу, яка протягом довгих років захищатиме Ваш об'єкт від сторонніх осіб, тоді ця інформація для Вас.

Плюси 2д огорож:

  • Вам не варто турбуватися за якість продукції, тому що весь товар нашого онлайн-магазину пройшов сертифікацію. Вся сировина для виробництва 2д парканів ми купуємо в країнах ЄС.
  • Такий паркан буде огорожувати Вашу територію понад 25 років. Вся наша продукція пройшла ГОСТ та систему менеджменту ISO 9001:2008.
  • У нас ви знайдете 2д паркан за дуже демократичними цінами. Ознайомитись із цінами на продукцію нашого інтернет магазину, ви можете у каталозі продукції.
  • Монтаж панелей простий. Якщо одна з секцій пошкодилася її можна легко замінити без пошкодження всієї конструкції паркану.
  • Така огорожа ідеально доповнить ваш екстер'єр. Всі наші панельні огорожі пофарбовані зеленим кольором RAL 6005 (зелений мох).

Довговічність 2д огородження прямо залежить від правильності монтажу конструкції. Для того щоб 2д огорожа бездоганно прослужила Вам довгі роки ідеально виконувала всі свої функції, радимо звернути увагу на ряд деталей. Після того, як провели установку огорожі, необхідно позбутися сталевої стружки, яка з'явилася в ході монтажу. Якщо проігнорувати цей аспект, стружка буде іржавіти і огорожа поміняє забарвлення. Якщо полімерне покриття 2д паркану у процесі монтажу було пошкоджено, пошкодження потрібно відновити спеціальною фарбою. Правильно встановлений паркан прослужить Вам багато років і не створить Вам зайвого клопоту.

Якщо 2д огородження забруднилося його можна очистити за допомогою м'якої щітки та проточної води. Категорично заборонено використовувати хімічні засоби, оскільки вони можуть зашкодити полімерне покриття конструкції.

Також на нашому сайті ви знайдете продукцію для організації вхідної зони на огороджену територію. У нас ви знайдете хвіртку та ворота, які будуть відповідати всім Вашим потребам. Наші хвіртки та ворота не займуть у Вас багато сил та часу для встановлення, вони дуже зручні та прості в експлуатації, мають відмінні зовнішній вигляд та високий рівень світлопроникності. Придбати хвіртку та ворота з оцинкованої сталі Ви можете, зателефонувавши нашому фахівцю або надіслати нам запит на електронну пошту. Наш спеціаліст завжди радий надати Вам весь спектр послуг із ведення замовника. Зупинивши вибір на хвіртках та воротах нашого виробництва, ви гарантованого отримає товар європейської якості за демократичною вартістю.

Хвіртки ворота з доставкою по Україні.

Чому ми?

  1. На виробництві нашої компанії ми використовуємо лише найкраще обладнання та перевірені технології, завдяки цьому ми надаємо нашим замовникам товар найвищої якості;
  2. Ми надаємо ідеальне співвідношення ціни та якості на весь асортимент продукції;
  3. Ми надаємо послуги із встановлення огорожувальних конструкцій. Наша команда професіоналів з величезним досвідом роботи виробляє та встановлює огороджувальні конструкції вже понад 10 років;
  4. Ми подбали про те, щоб огородження були не тільки практичні, а й мали привабливий естетичний вигляд;
  5. Вся наша продукція сертифікована виробником;
  6. Ми подбали про Ваш комфорт та готові доставити Ваше замовлення до будь-якої точки України;
  7. Ми надаємо гарантію на всю продукцію 10років та на роботи зі встановлення огорожувальних конструкцій 5 років;
  8. Ми виконаємо Ваше замовлення у вказаний термін;
  9. Ви гарантовано отримаєте огорожу європейської якості, яка служитиме Вам понад 25 років;
  10. Ми грамотно ставимося до всіх етапів виробництва продукції і стежимо за всіма етапами виробництва.

У нашій компанії працюють професіонали своєї справи і вони завжди з радістю готові відповісти Вам на всі питання, провести для Вас висококваліфіковану консультацію, допомогти Вам на всіх етапах підбору 2д огорожі. Звертайтеся в будь-який зручний для Вас час! Також менеджер розрахує вартість вашого замовлення та допоможе з оформленням замовлення. Ми готові взяти всі питання щодо огорожі Вашої території на себе, щоб Ваша покупка доставила Вам якнайменше турбот. Наша з Вами співпраця обов'язково залишить лише приємні враження.

Ціна 2Д огорожі з доставкою по Україні.

У нас Ви обов'язково знайдете будь-який зручний спосіб оплати замовлення. Ми надаємо такі способи оплати: готівкою, безготівкою, післяплатою, переказом на картку Монобанк або Приват24.

2Д паркан від виробника компанії Паркан виготовлений виключно з якісних матеріалів, які відповідають усім нормам та вимогам. Огорожа характеризується ідеальними та рівними осередками з максимально якісними та міцними з'єднаннями, дріт конструкції жорсткий та гарантовано справляється з усіма функціями. Всі наші вироби вкриті антикорозійним засобом. Таке покриття гарантує, що через деякий час огорожа не покриється іржею.

Ознайомиться із широким каталогом продукції компанії Паркан.

У нас в асортименті ви знайдете огорожі для спортивного майданчика, мобільні огорожі, бар'єри безпеки, аксесуари для огорож у комплекті з металовиробами та багато іншого.

Ми із задоволенням допоможемо Вам вигідно та практично захистити свою територію. На сайті Parkan.org.ua ви також знайдете широкий асортимент аксесуарів та бар'єрів безпеки для секційних огорож. Ми допоможемо Вам максимально убезпечити свою територію якісною продукцією.

Важливо знати, що професійне встановлення огороджувальної конструкції – це запорука довговічності виробу та надійності.

Ми надаємо гарантовано якісну продукцію та лише якісні послуги. Співпраця з нами залишить лише приємні враження та відмінний результат!

Ми чекаємо на Ваші дзвінки прямо зараз!

Популярна продукція