Процес установки секційного паркану

27 травня 2021

Секційні огорожі - це збірна конструкція з уже готових секцій, яка вимагає мінімум місця і встановлюється в короткі терміни. Секційні паркани в плані вартості і надійності послужать найоптимальнішим варіантом огорожі.

Установка секційного паркану включає в себе кілька етапів, що включають підготовку до установки огорожі, земляні роботи, розміщення забору і завершальні етапи.

Процес установки секційного паркану:

Установка відміток під стовпи. Спочатку необхідно попередньо заміряти робочу територію і визначиться з точним місцем розташування кожного з стовпів. Відмітки дозволять спростити подальшу роботу.

Земляні роботи. На цьому етапі включається робота з грунтом і його підготовка. Потрібно точно визначити глибину промерзання грунту, рівень грунтових вод, стійкість і провести відповідні маніпуляції. У них входять створення дренажних каналів, осушення та інше.

Підготовка фундаменту. Від цього відрізка роботи залежить стійкість майбутньої конструкції секційної огорожі. Потрібно зробити свердловину, далі засипати її щебенем та утрамбувати.

Установка стовпів і бетонування. Два перших стовпа встановлюють і бетонують, важливо поставити їх максимально рівно, в іншому випадку перегородка не стане.

Установка секції. На два стовпи монтують першу перегородку. І роблять подальшу збірку секційного паркану. Секції огорожі до стовпів приварюють або скріплюють кронштейнами скобами.

Переваги секційних огорож компанії PARKAN:

  1. Захищеність від атмосферних явищ, стрибків температури, корозії;
  2. Тривалий термін служби;
  3. Доступна ціна секційних огорож;
  4. Естетичний зовнішній вигляд, великий вибір кольорів секційних огорож;
  5. Наявність додаткових аксесуарів;
  6. Вся продукція компанії «Паркан» сертифікована;
  7. Великий асортимент секційних огорож різної конфігурації, конструкції, розмірів;
  8. Гарантійний термін служби огороджень 10 років;
  9. Гарантія на роботи по установці секційного огорожі 5 років.

Крім того в каталозі продукції компанії PARKAN ви можете додатково до секційного огорожі придбати ворота, хвіртки.

Якісне обладнання та виробничі потужності роблять секційні огорожі універсальними, що дозволяє використовувати їх практично в будь-якій сфері (будинок, автостоянки, аеропорти, дитячі та спортивні майданчики, автомагістралі, промислові об'єкти).

Ознайомитися з прайсом на секційні огорожі компанії PARKAN, ви можете тут.

Для точного розрахунку вартості секційного паркану потрібно знати, висоту майбутньої огорожі, кількість погонних метрів, діаметр прута, наявність хвірток. Наш фахівець після уточнення ваших персональних даних, надасть Вам комерційну пропозицію і складальні креслення.

Якщо у Вас виникли питання, зверніться до нашого досвідченому менеджеру, Вам негайно дадуть відповідь.

Команда фахівців компанії PARKAN.ORG.UA доставлять Ваше замовлення в будь-яку точку України.

Популярна продукція