Продовження терміну експлуатації металевих парканів

30 жовтня 2020

Забор в сучасному світі потрібен кожній території: і приватній і промисловій, тому що є добрі люди, які тільки подивляться на вашу територію, милуватимуться прекрасної галявиною з квітами, і не будуть порушувати власні кордони без вашого дозволу. Але також існують протилежні люди. Вони заздрять і можуть завдати шкоди вашому майну. Це дуже неприємно усвідомлювати, але також це правда.

З цієї причини ми радимо Вам придивитися до металевий паркан з зварного дроту. Він надійний, міцний і витривалий. Компанія «PARKAN» товари поганої якості ніколи не робила, не робить, і не буде робити! Ми запевняємо Вас, що Ви можете спокійно довірити захист своєї ділянки металевим огородженням нашого виробництва.

Якщо Ви знаєте про властивості металу, хоча б трохи інформації, тоді Ви, напевно, знаєте про його схильності до покриття іржею. Але ми хочемо трохи заспокоїти Вас і розповісти про особливості металевих елементів огороджувальних конструкцій, які виготовляють на виробничих площах підприємства «PARKAN».
Щоб паркани з металу від компанії «PARKAN» мали довгий термін експлуатації і служили Вам більше 25 років на виробництві, ми покриваємо поверхню всіх металевих продуктів захисним шаром або цинку, або ПВХ.

І перший, і другий методи захисту паркану з зварного дроту від швидкого виходу з експлуатації ідеально виконують свої функції і дають металевим сітчастим парканів життя довжиною більше 25 років!

Оцинкування деталей огороджувальної металевої конструкції утворює додатковий шар, так би мовити захисний шар від негативного впливу зовнішнього середовища. Тому що все, що оточує нас і огорожу з металу має прямий вплив на наші життя. У нашому випадку навколишнє середовище впливає на здоров'я (і фізіологічне, і психологічне). А що стосується металевих огорож з зварного дроту, то в цьому випадки повністю змінюється структура металу.
Цинк і ПВХ мають однакове завдання, але різну структуру.

Цинк - це один з видів металів, а ПВХ - це полівінілхлорид. Він належить до групи «термопластів», а точніше це один з видів пластику.
Огорожа з дроту з ПВХ покриттям також володіє великим терміном експлуатації. Цей метод захисту придумали відносно недавно, але він став швидко популярним серед покупців. За огорожею з таким захистом від негативного впливу середовища не потрібен догляд. ПВХ покриття стійке до різних хімікатів, сонячним променям, до води і пилу. Воно нічого не боїться!

Який вид захисту вибрати для металевого зварного паркану від компанії «PARKAN»?

Звичайно, останнє слово за покупцем, але ми Вас запевняємо, який би вид покриття металевих деталей Ви не обрали - це буде гарне рішення! Всі продукти нашого асортименту товарів компанії «PARKAN» перевірені часом, погодою і багатьма іншими факторами, які руйнівно впливають на огороджувальні металеві конструкції

Всі деталі, з яких складається паркан з зварного дроту, виготовлені з найбільш якісних матеріалів. Ми всі сировину замовляємо з країн ЄС, також в минулому, коли тільки налагоджували процес виробництва, ми прийняли рішення замовити все обладнання за кордоном. З цієї причини зараз на нашому заводі використовуються верстати та інше обладнання з різних точок світу. Для нас не важливо, де воно було виготовлено, головне, що все обладнання працює якісно і виробляє надійні товари.

Підприємство «PARKAN» завжди намагається покращувати свої виробничі технології, а також виготовляти якісні та надійні товари для захисту вашої території!

Як ми продовжуємо термін експлуатації металевих парканів

Щоб наші металеві деталі для огорожі території служили Вам більше 25 років, на виробництві ми покриваємо їх шаром або цинку, або ПВХ. Що придбаєте Ви, залежить від Вас, але в будь-якому випадки цей товар надійний!

Популярна продукція