Переваги огорожі серії "ТЕХНА класик"

18 березня 2021

Хочемо звернути Вашу увагу на паркани серії «ТЕХНА класик». Такі огорожі виготовляються з метою фізичної перешкоди і вторгнення сторонніх осіб на територію. Головною перевагою «ТЕХНА класик» вважається їх універсальність, адже вони підходять для огородження територій різного призначення.

Огородження «ТЕХНА класик» - це металева конструкція, яка складається з перпендикулярно зварних оцинкованих дротів (покритих полімером) діаметром 4-5 мм. Можна замовити конструкцію з індивідуальними розмірами вічок. Стандарт осередків 50х100, 50х150, 50х200. Завдяки V-подібним вигинів панелей, огородження має додаткову жорсткість. З боків панелей штирі, що виступають з верхніх сторін, їх розмір 30мм.

Характеристика огорожі «ТЕХНА класик»:

  1. Стовпи і панелі забору виготовляють з оцинкованого матеріалу з полімерним покриттям, при цьому використовуючи нанотехнології, що гарантує огорожі тривалий термін експлуатації.
  2. Паркан не вимагає сезонних оновлень і особливого догляду.
  3. Під час установки огорожі не потрібно додаткові трудовитрати.
  4. Підходить для загородження території установ будь-якого призначення.
  5. Огорожа може досягати висоти 6 метрів.

Забір серії «ТЕХНА класик» виглядає дуже естетично, завдяки цьому огорожу доповнить екстер'єр Вашої ділянки і забезпечить Вам високу ступінь захисту. Монтаж забору серії «ТЕХНА класик» проходить за допомогою оцинкованих стовпів, покритих полімером, перетином 60х40 або 80х60мм. Установка не вимагає додаткових зварювальних робіт.

Сталеві прути огорожі покриті цинком, завдяки цьому огорожу бездоганно переносить будь-які погодні умови.

Оцинковане покриття забезпечує:

  • Захист стали від корозії;
  • Стійкість до замерзання і відтавання;
  • Стійкість до ультрафіолету;
  • Захищає від механічних пошкоджень (граду, шквалу).

Покриття полімером забезпечує огорожу привабливим зовнішнім виглядом. А також, захищає від подряпин і відколів. Покриття не потребує оновлення і на багато років залишається цілісним. Огорожа «ТЕХНА класик» фінансово вигідна і практична, прослужить мінімум 20 років без ремонту.

Огорожа «ТЕХНА класик» - це довговічні конструкції, які відповідають всім вимогам сучасного споживача. Паркани цієї конструкції підійдуть як для невеликої садиби, так і для неосяжних гектарів.

Замовити паркан серії «ТЕХНА класик» з доставкою по Україні.

На сайті PARKAN.ORG.UA Ви можете ознайомитися з асортиментом огорож, а також з успішними прикладами вже реалізованих проектів. Менеджер нашої компанії із задоволенням допоможе Вам підібрати огорожу, яка буде відповідати вашим запитам і проекту. Звертаючись в нашу компанію, клієнти отримують максимум з будь-яких питань. Наші фахівці допоможуть Вам у виборі оптимального варіанту у Вашому випадку. Сучасний дизайн, вигідна цінова політика, практичність конструкції не змусить Вас сумніватися у виборі.

Популярна продукція