Чому наші огорожі найкращий варіант для шкіл та садочків?

16 січня 2020

Коли ви вибираєте в яку школу або дитячий сад відвести дитину, то безпека виступає на перший план. При огородженні таких об'єктів, слід суворо дотримуватися умов які прописані в спеціально розробленій нормативної документації.

До панельним огородженням для шкіл та садочків висувають такі вимоги:

1. Абсолютно безпечний, вогнестійкий матеріал;

2. Екологічність, він не повинен виділяти ніяких випарів, які можуть бути шкідливими для навколишнього середовища і здоров'я людей;

3. Стійкість до механічного впливу;

4. Міцність і довговічність.

5. Можливість заміни пошкоджених частин огорожі;

6. Захист від впливу природних факторів.

 

Відмінним рішенням, в такому випадку, стане 2 або 3Д система панельного огородження території від нашого інтернет магазину.

Як ми вже згадували в своїх статтях, 3d панелі в 2018 році пройшли обхідні експертизи і тести, і тепер офіційно дозволені для експлуатації в установах, де перебувають діти. Взяті зразки досліджували по 50 параметрам, які можуть нести небезпеку для дитячого здоров'я. Хочемо зазначити дуже важливий момент, виробник сам звернувся з проханням пройти цю експертизу до відповідних органів.

Під час експертиз 3d панелі показали найвищі результати, адже дітям, як відомо хочеться дати тільки найкраще і якісне. Санепідстанція після експертиз, офіційно надала єдиний сертифікат тільки нашої компанії, і зазначила дуже високу якість матеріалів з яких виробляються 3d панелі. Надамо вам відповідні сертифікати, завірені печаткою, що підтверджують високу якість продукції.

Наші 3д панелі, пройшли всі етапи сертифікації для їх установки в дошкільних і шкільних установах. Всі висновки спеціально складеної комісії МОЗ ми надаємо при покупці забору. Купивши 3д панелі в нашій компанії, ви отримаєте необхідні на даний момент сертифікати якості.

Металеві огорожі для дитячих садків та шкільних установ вже повністю оброблені на заводі цинком, так само, на них нанесено додаткове полімерне ПВХ покриття, яке додатково продовжити термін їхньої служби металевої огорожі.

Якщо ви вирішили встановити панельну огорожу, то зробили, безсумнівно, правильний вибір, адже ви отримаєте товар найвищої якості за демократичною ціною.

Популярна продукція