Плоский бар'єр безпеки

24 червня 2020

Плоский бар'єр "Parkan.org.ua" призначений для огороджувальних об'єктів побутового та комерційного призначення, розташованих в межах міста. Плоский бар'єр відмінно вписується в будь-яких інших місцях, де обгороджена територія може бути сусідами з масовими громадськими зборами.

Плоский захисний бар'єр "Parkan.org.ua" - один з найдешевших типів плоских бар'єрів, тим не менш, володіє високими захисними властивостями. Даних властивостей досить для захисту парковки або заправної станції від зазіхань зловмисників і недоброзичливців. Використання плоского огорожі "Parkan.org.ua" може бути доцільним при зведенні захисних бар'єрів в міських умовах, щоб знизити собівартість системи охорони периметра.

Бар'єри безпеки від компанії-виробника "Parkan.org.ua" - якісні предмети безпеки з високоміцного матеріалу, які відповідають за надійний захист території і підвищений рівень невразливості.

Конструкція плоского бар'єру "Parkan.org.ua" полягає в наступному - він представляє собою ряд витків безперервної армованої колючої стрічки в одній площині і зміщених один до одного на половину витка, причому котушки фіксуються оцинкованими зажимами. Така конструкція плоского захисного бар'єру "Parkan.org.ua" забезпечує міцність, і в той же час плоский бар'єр має менш агресивний зовнішній вигляд, ніж високоефективні, але громіздкі концертні бар'єри з армованої колючої стрічки.

Плоский бар'єр виготовлений з колючого дроту власного виробництва діаметром 3,2 мм - міцність армованої колючої стрічки достатня для вирішення завдань, які вирішує плоский бар'єр. Котушки бар'єру можуть бути закріплені круглими і плоскими оцинкованими зажимами.

Виробнича група "Parkan.org.ua" виробляє плоскі захисні огорожі і виконує професійну збірку колючого дроту і вирішує перешкоди виникли в процесі установки на її основі. Наші фахівці консультують замовника ще на стадії замовлення огорожі, підбирають максимально відповідний тип забору і фурнітуру, враховують всі побажання. При покупці нашого плоского бар'єру слід пам'ятати, що не тільки час для монтажу буде скорочено, а й будуть попереджені травми при складанні, а також буде забезпечений тривалий період експлуатації.

Плоский бар'єр безпеки - елемент охорони периметра, від якості матеріалу і правильного монтажу якого залежить функціональні властивості огорожі і його естетичний вигляд. Для правильного підбору специфікації комплекту від замовника ми чекаємо інформацію по типу забору на який буде монтуватися плоский бар'єр.

Ми впевнені, після співпраці Ви залишитеся максимально задоволені!

Компанія "PARKAN.ORG.UA" - це Ваш надійний партнер, професіонали яким ви можете в повній мірі довіритися.

Популярна продукція