Плоский бар'єр безпеки - бюджетний варіант огорожі

6 березня 2020

Плоский бар'єр безпеки - бюджетний варіант, у вигляді плоскої стрічки, що складається з трьох скоб і має здатність розтягуватися від 2,7 метрів до 3 метрів.

Плоский бар'єр представлений в 4 видах діаметра - 450мм, 500мм, 600мм, 900мм.

ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ плоского бар'єру безпеки:

  • До складу матеріалів для армованої стрічки входить тонколистова оцинкована сталь, а для сердечників сталева оцинкована дріт.
  • Плоский бар'єр безпеки комбінується з парканами будь-якого типу і складності.
  • Дуже ефективний для охорони режимних, промислових великогабаритних об'єктів.
  • Швидка установка, гарантія 10 років на продукцію і 5 років на роботи по установці!

На нашому сайті в розділі «Технічна інформація» викладена детальна інформація щодо встановлення огорож всіх серій ( «Класик», «Еко», «Техна» ( «Пром»), «Спорт»:

  • хвірток;
  • воріт;
  • наконечників для гасітельних сітки;
  • всі види кріплень;
  • безпосередньо самого огородження в зборі;
  • варіанти фіксації панелей на кутах.

Ми суворо дотримуємося технологічними картами для отримання максимально стійкого і надійного огорожі. При бажанні, ознайомившись з технічною інформацією, ви можете спробувати встановити паркан самостійно. Технічно все елементи зроблені так, щоб максимально спростити процес установки, і він був досить зрозумілим, в той же час забезпечуючи міцність забору. Але ми рекомендуємо довірити роботу професіоналам нашої компанії. Ви заощадите час, отримаєте відмінний результат і гарантію на 5 років!

Коли ви вибираєте бар'єр безпеки, який буде служити не один рік - важливо звертатися до надійної фірмі з надійними підрядниками.

Компанія "Parkan":

  1. більше 10 років виробляє і встановлює огороджувальні конструкції по всій Україні;
  2. має тисячі успішних установок;
  3. величезна кількість задоволених клієнтів;
  4. має високий рівень толерантності та швидкості реагування на вимоги клієнтів;
  5. відповідальні і кваліфіковані співробітники.

Ми намагаємося відповідати іміджу хорошого партнера і виконуємо всі ваші замовлення в строк. І з впевненістю можемо сказати, що компанія "Parkan" - це багаторічна праця та організована команда фахівців, які в повній мірі відповідають за результат і орієнтуються тільки на побажання клієнта, їх ідеї з планами. За роки роботи, більше 10 років ми виробили свій підхід до виготовлення огороджувальних конструкцій і їх елементів, поліпшили продуктивні потужності і змогли домогтися значних результатів у доставці і після продажному сервісі, установці продаваних виробів.

Ви можете вибирати компанію "Parkan.org.ua" і не боятися труднощів, адже наші фахівці готові знайти вихід з будь-якої ситуації.

Популярна продукція