Панельний паркан із зварного дроту: переваги і недоліки

13 лютого 2021

Більшість стикається з проблемою вибору паркану для захисту й огородження території. За допомогою зварної огорожі сітки можна забезпечити безпеку стадіонів, дитячих майданчиків, шкіл. Також панельні огорожі з зварного дроту використовують для захисту великих ділянок промислових об'єктів, де необхідна прозорість панельного огородження для того, щоб можна було спостерігати за тим, що відбувається навколо.

Переваги паркану зварна сітка:

1. Якість
Вся продукція компанії «PARKAN.ORG.UA» пройшла сертифікацію, тому вам не варто переживати про якість! Якість металу, обробки, фарбування і складання панельного забору впливають на термін експлуатації і значно відрізняють одні панельні огорожі від інших. Замовляючи продукцію нашої компанії, Ви можете бути впевнені не тільки в довговічності панельних огорож, а й в тому, що вони надовго збережуть естетичний вигляд, лако-барвисте покриття не облізе і панелі з зварної сітки не поржавіють.

2. Довговічність
Завдяки тому, що ми переживаємо про якість і робимо все найкращим чином, панельний паркан з зварного дроту від компанії «PARKAN.ORG.UA» буде довго вас радувати і охороняти територію. Також наша компанія дає гарантію 10 років на всю продукцію! Вся наша продукція пройшла ГОСТ і систему менеджменту ISO 9001: 2008, що ще раз підтверджує високу якість і наше бажання зробити все тільки найкраще.
В цілому, якщо панельний паркан куплений від перевіреного виробника, то це буде покупка один раз і надовго.

3. Ціна
Вартість панельних огорож вас приємно здивує - ми зробили все демократично і доступно для кожного бажаючого, при цьому захищаючи Вас і вашу територію. Всі актуальні ціни на панельні огорожі можна подивитися в нашому каталозі продукції.

4. Практичність і простота догляду
Зварна огорожа не вимагає складного догляду. Панель огородження зроблено з невибагливих матеріалів і обробляється цинком, що продовжує термін експлуатації і захищає його від зовнішніх загроз.

5. Зовнішня привабливість
Всі наші панельні паркани пофарбовані в зелений колір RAL 6005 (зелений мох), який ідеально впишеться в будь-який природний ландшафт, глибокий приємний колір робить наші паркани радуючим око доповненням для будь-якої території.

Недоліки:
Якщо ви хочете повністю закритися від сторонніх поглядів, то зварний забір сітка - це варіант не для вас. Так як огорожу зварна сітка сама по собі це сітка, то логічно, що вона пропускає вітер, наприклад, і не закриває вас, як бункер.

А також, недобросовісні виробники можуть робити товщину прутка менше стандартної і ще багато нюансів, що негативно впливають на довговічність і якість забору зварної сітки.
Але компанія «PARKAN.ORG.UA» стежить за якістю, робить все по стандартам і впевнена в надійності панельного забору.

З перерахованого вище можна зробити висновок, що плюсів все-таки у огорожі зварена сітка більше. Вибір залишився за вами, ми в свою чергу можемо запропонувати великий асортимент продукції за доступною ціною, подивитися його можна в нашому каталозі продукції.

 

Популярна продукція