Панельні огорожі з зварного дроту

28 квітня 2021

Панельні паркани з зварного дроту - це сучасні, затребувані огорожі з великим діапазоном застосування, які представляють собою доступне, практичне рішення для безпечного загородження ділянки будь-якого призначення. Представлені огорожі забезпечать високий рівень безпеки та естетичності.

Вигоди, які нададуть панельні огорожі з зварного дроту:

  1. Такі огорожі порадують Вас своєю довговічністю, адже термін експлуатації конструкцій - мінімум 20 років;
  2. Завдяки полімерному покриттю прутів огорожа не потребує фарбування. Панелі огороджень не бояться ультрафіолетових променів, корозії, перепадів температури;
  3. Широкий спектр застосування огороджень забезпечить безпеку на територіях дитячий садів, шкіл, складів, спортивних майданчиків, громадських будівель, приватних ділянок і ін .;
  4. Простота монтажу огорож з зварного дроту вражає. При наявності всіх необхідних комплектуючих установка займе не менше 7 днів;
  5. Панельні огорожі з зварної сітки доступні, з точки зору фінансового аспекту.

Технічні характеристики секцій огорож з зварного дроту

Жорстка, міцна сталь. Горизонтальні і вертикальні сталеві прути стійкі до різних механічних пошкоджень. Їх дуже складно порушити, деформувати неспеціалізованими інструментами.

Оцинкований метал. Матеріал конструкції піддається холодної або гарячої оцинкування для підвищення стійкості до корозії і будь-яких умовах клімату.

Полімерне покриття в різних кольорах по каталогу, дарує привабливий естетичний вигляд, забезпечує огорожі захист від сонячних променів і зберігає свіжість кольору.

Необхідні розміри секції, індивідуальний вибір кольору, товщина прута дозволяє купити панельне огорожу з зварної сітки, який повністю задовольнить запити замовника.

Ознайомитися з ціною на панельні огорожі з зварного дроту компанії PARKAN, ви можете тут.

Панельний паркан з зварного дроту відрізняється своєю красою. Зупинивши вибір на даній конструкції, Ви можете втілити в життя свої ідеї по дизайну, адже ми допоможемо придбати огорожу з потрібною Вам формою рельєфу, а також підберемо потрібний Вам колір огорожі. Огородження нашої компанії відповідають всім стандартам якості і відносяться до надійних металевим парканів.

Ви сміливо можете покластися на фахівців компанії PARKAN і отримати слушні рекомендації по вибору огорож, консультанти з радістю допоможуть вам визначитися з правильним варіантом для Вас в залежності від призначення забору і місця його установки.

Ознайомитися з каталогом продукції компанії PARKAN, ви можете тут.

Ви хочете придбати огорожі з зварної сітки в інтернет - магазині? Компанія PARKAN.ORG.UA до Ваших послуг. Купуючи огорожі у нас, Ви отримаєте найвигідніші умови: доступні ціни, високу якість і доставку огорож по території України.

Ви обов'язково залишитеся задоволені результатом нашої співпраці.

Популярна продукція