Панелі для огорожі території школи

24 липня 2020

Відправляючи дітей в школу, батьки хочуть бути впевненими, що їх дитина в безпеці. Коли вчителька виводить свій клас на прогулянку, ми хочемо точно знати, що дитина не може кудись піти, втекти сама, не зможе зникнути з території шкільного двору.

Для вирішення цієї проблеми, ми можемо запропонувати Вам просте і недороге рішення, яке гарантуватиме вашій дитині безпеку.

Панелі для огорожі території від компанії «PARKAN.ORG.UA» будуть надійно охороняти територію школи, Ваших дітей і не пропустять чужинців на територію школи.

Вашій увазі ми пропонуємо три серії панелей огорожі:

  • «Еко»;
  • «Класік»;
  • «Техна».

Вони відрізняються діаметром прута, розміром сіткового полотна і іншими елементами, але всі панелі огорожі з цих серій надійні і готові виконувати свої функції в будь-який час доби і будь-який час року. Панелі для огорожі території від компанії «PARKAN.ORG.UA» оброблені цинком і покриті якісним полімерним покриттям.

Панелі для огорожі території школи - це не привілей, а річ, без якої неможливо обійтися в нинішньому світі.

Оптимальним варіантом для шкільного двору - це панелі огорожі серії «Класік». Високоякісний продукт, який виготовлений за новітніми технологіями. Уся сировина, що використовується на заводі, має високу якість, привозиться і закуповується в країнах ЄС.

Панелі огорожі «Класік» складаються з прута, який має діаметр 4 * 4 мм, а розмір сіткового полотна - 530х2500 мм. Ці панелі огорожі досить надійні і витривалі. Також вся продукція від виробника «PARKAN.ORG.UA» має багато сертифікатів, які означають, що вся продукція відповідає стандартам і вимогам. Тобто, паркани нашого виробництва безпечні для школярів.

Сітчаста металева огорожа має багато переваг, які відіграють важливу роль при виборі забору для шкільної території.

  1. Міцність і витривалість. Панелі огорожі серії «Класік» готові прийняти на себе удар м'яча або іншого предмета, а так само випадкове падіння дитини.
  2. При установці сітчастого паркану на території школи Ви можете забути про пошкодження і травмах. Секції, з яких складається сітчастий паркан, при установці зварюються між собою. При цьому всі можливі гострі частини зварюються, і виходить одне велике сітчасте полотно. З цієї причини, при контакті з панелями огородження, дитина не може отримати травму.
  3. Вільна циркуляція повітря. Для того щоб діти набиралися сил, їх світлі голови могли швидко думати на уроках і відповідати на питання вчителів, потрібне свіже і чисте повітря. Для цього дітей виводять на прогулянки і провітрюють клас. Сітчасті панелі для огорожі не заважають процесу проникнення повітря, а тільки сприяють цьому.
  4. Доступна і відносно низька ціна. Панелі огорожі від компанії «PARKAN.ORG.UA» - це найкращий варіант для території школи. Висока якість, швидка, легка і професійна установка сітчастого металевого паркану. Термін експлуатації здивує Вас. Панелі огорожі від українського виробника «PARKAN.ORG.UA» готові стояти і захищати Ваших дітей більше 25 років. Краще купити трохи дорожче один раз, ніж щороку купувати нову огорожу.
  5. Монтаж конструкції - це легко і зручно. І це правда! Але для людини, яка ніколи не займалася такими речами, процес установки займе більше часу. Потрібно розібратися з інструкцією, все правильно вимірювати, визначити, де і як копати ями для стовпів, як прикріплювати сіткове полотно і багато іншого. Але ми пропонуємо Вам установку панелей для огорожі професіоналами своєї справи!

Панелі огорожі серії «Класик» - найбільш раціональне рішення для захисту й огородження території школи, де бігають маленькі діти, які не можуть сидіти на місці, постійно стрибають і люблять досліджувати нові території.

Популярна продукція