Оцинкований і вініловий паркан: чи є різниця?

6 квітня 2020

Метал з оцинковкой або вініл - ось в чому питання? Забір без покриття або з - що вибрати, щоб не пошкодувати і не спустити "гроші" на вітер?

Дамо коротку відповідь відразу: "Вибирайте якісний метал з полімерним покриттям", вбережете себе від експериментів і марної трати фінансових ресурсів.

Забір з шаром цинку є одним з найпопулярніших видів огорож, використовуваних на сучасному ринку і в нинішніх умовах. Цей конкретний матеріал огорожі дуже гнучкий, і простота установки вже готового продукту є його сильною стороною. Проект, де пропонована обгороджена місцевість не є плоскою, є прикладом, де оцинкований паркан буде ідеальним рішенням.

Оцинкована огорожа ідеально підходить для проектів, які будуть перетинати довгі ділянки місцевості, облаштовувати територію будинку або саду, а також для місць не вимагають будь-якого благоустрою, наприклад, по задньому периметру військових баз або будь-якої великої урядової установки. Пам'ятайте, огорожа з оцинковкой - універсальна.

Дане огорожу має різну висоту, що робить його придатним для різних застосувань. Більш короткі висоти зазвичай використовуються в житлових приміщеннях, щоб зменшити перешкоди для огляду. Більш високі паркани найчастіше вибираються для комерційного використання через підвищеного рівня безпеки, який може запропонувати велика висота.

Єдина різниця між оцинкованим і вініловим покриттям в тому, що вінілове покриття запечатано навколо металу. Метал під вініловим матеріалом вже оцинкований. Це дозволяє досить легко визначити, який з них краще пристосований для витримування погодних умов. Це, звичайно, буде матеріал з покриттям.

Вибирайте оцинковане огородження тільки з полімерним покриттям!

Стандартне оцинковане огородження має широкий діапазон висот, що робить його придатним для різних застосувань. Більш короткі висоти зазвичай використовуються в житлових приміщеннях, щоб зменшити перешкоди для огляду.

Оцинковані і вінілові матеріали схожі по міцності і довговічності. На оцинковану огорожу зазвичай надається гарантія від 5 до 10 років від іржі і корозії. Забір практично не вимагає технічного обслуговування. Не вимагає фарбування і відповідає європейським стандартам.

Чорний вініловий паркан зазвичай має гарантію виробника від десяти до п'ятнадцяти років від відшаровування і вицвітання. І це також без урахування технічного обслуговування.

Також відмінністю оцинкованого огородження з покриттям або без покриття є остаточний вигляд забору. Краще надавати перевагу полімерне покриття - так як це відмінний подвійний захист від будь-яких факторів погоди, природи і механічних впливів. Ви будете повністю задоволені практичним використанням і зовнішнім виглядом забору.

Компанія «Parkan» виготовляє і поставляє тільки оцинковані якісні вироби, які Ви можете побачити в каталозі на нашому сайті.

Європейська сертифікація, відмінне сировину і висококласні технології дозволяють нам створювати кращі паркани в Україні.

Популярна продукція