Особливості установки 3D огороджень

23 березня 2021

3D огорожі дуже гармонійно виглядають на фоні будівель і споруд різних архітектурних стилів. Парки, навчальні заклади, садки, котеджі, заводи, автомобільні стоянки, спортивні комплекси та інші огороджувальні території, переважно обносити парканами з зварної 3д сітки. Цей універсальний вид огорожі, відмінно виконує свою головну захисну функцію. 3D паркан від компанії «PARKAN» володіє відмінними антивандальними функціями, завдяки надійно звареним прутів, виламати таку огорожу практично не можливо.

Сьогодні ми хотіли б розповісти, про деякі етапи установки 3Д огорож. На сьогоднішній день існує кілька способів установки 3д конструкції. Перед тим як вибрати спосіб монтажу, перш потрібно провести дослідження грунту і визначити наступні показники:

  • Тип грунту;
  • Рівень грунтових вод;
  • Глибина промерзання грунту.

Відштовхуючись від цих показників, можна перейти до вибору виду установки стовпів 3д конструкції:

  • забутовка;
  • точкове бетонування;
  • монтаж на гвинтові опори, забивні палі;
  • монтаж на стрічковий фундамент або на підготовлену поверхню.

Спочатку на ділянці треба відзначити місця розташування хвіртки або воріт, точки повороту огорожі, місця перепаду висот. По місцях установки забору усунути ями, пагорби, дерева, кущі та все що може допустити пошкодження паркану або фундаменту. Далі проводять розмітку ділянки, бурять отвори для майбутніх стовпів. З огляду на всі правила, переходимо до монтажу 3д панелей.

Часті питання нашим фахівцям:

Чи можна встановити 3д огорожу в зимовий період?

Так. Огородження 3Д можна встановлювати цілий рік.

Чи можна встановлювати сітчастий 3д паркан на бетон?

3Д паркан можна встановити за допомогою фланців на бетонну основу. Часто таку установку використовують всередині виробничих приміщень, для того щоб обгородити небезпечні ділянки.

Чи існують тимчасові 3д огорожі?

Так, такі є. Фахівці компанії PARKAN.ORG.UA, обов'язково підкажуть Вам, який варіант 3д огорож можна використовувати в якості тимчасових.

Замовити 3Д огорожу з доставкою по Україні.

Все більше людей, в наш час, віддають перевагу легким і міцним 3д парканам. Власники ділянок не бажають споглядати глухий цегляний паркан, а красу і велич природи. А питання з оглядовістю, можна легко вирішити за допомогою витких рослин або спеціального накриття. Також така огорожа не вимагає спеціального догляду. При покупці 3д забору звертайте увагу на якість матеріалу. Якість запорука довговічності Вашого паркану.

Ми пропонуємо Вам широкий асортимент 3д огорож. Зв'язавшись з фахівцями компанії PARKAN.ORG.UA Ви отримаєте кваліфіковану консультацію. Наші менеджера з радістю дадуть відповідь Вам на всі Ваші питання і допоможуть підібрати оптимальне рішення в кожному конкретному випадку. Ви неодмінно будете раді результатом нашої співпраці.

Цікавитесь 3Д огорожею? Ми з радістю Вам допоможемо. Вибирайте якість!

Популярна продукція