Особливість звареного металевого огородження

18 вересня 2020

Коли у Вас виникає потреба придбати огорожу для приватного будинку, то першим ділом Ви починаєте шукати потрібну Вам інформацію і продукт, звичайно ж, в Інтернеті. Це нормально. У сучасному світі в Інтернет-магазинах можна придбати що завгодно. Цей список може починатися від найдрібніших і незначущих речей (наприклад, шпилька для волосся) і закінчуватися нерухомістю, островом в Тихому океані.

Але деяким людям, все ж, краще пройтися по всіх можливих магазинах свого міста. Їм потрібно подивитися, помацати і обговорити товар з продавцем, розглянути всі можливі варіанти і при цьому витратити багато свого часу і сил. В результаті невідомо, придбаєте Ви зварну сітчасту огорожу, яку Ви шукали, або Вам доведеться ще один день витратити на пошуки.

Якщо у Вас не вистачає часу на прогулянки магазинами, то альтернативою все таки будуть Інтернет-магазини. «PARKAN» - це один з магазинів, які пропонують придбати свою продукцію онлайн. Тобто, на нашому сайті є фотографії реальних товарів. Також як в звичайному магазині, Ви маєте можливість поспілкуватися з менеджером, задати всі питання, які Вас цікавлять. Ми з радістю відповімо на все, що Вас хвилює, а також допоможемо вибрати товар.

Зварна металева огорожа - це один з товарів, що представлений нашим покупцям на сайті.

Ви можете прочитати корисну інформацію про нього, вибрати необхідні характеристики і, звичайно ж, придбати цей товар у нас.

У цій статті ми трохи опишемо зварні металеві огорожі, розповімо, на що потрібно звертати увагу під час придбання товару і про особливості даного виду паркану.

Для початку, давайте з Вами розглянемо за якими параметрами і характеристиками потрібно вибирати сітчасту огорожу для захисту території.

1. Розмір сіткового полотна.

Перший і один з найважливіших параметрів даного металевого виробу є його розмір. Висота і ширина сіткового полотна впливає на рівень захисту території. Компанія «PARKAN» пропонує своїм покупцям великий вибір розмірів, що починаються з 930 мм на 2500 мм і закінчуються 1030 мм на 2500 мм.

Але ми прислухаємося до своїх клієнтів, йдемо їм на зустріч і готові виконати будь-яке індивідуальне замовлення. Тобто, якщо з перерахованих розмірів сіткового полотна Вам не підходить, тоді телефонуйте нам, і ми вирішимо це питання швидко і якісно.

Параметри сіткового полотна звареного металевого огородження залежать від призначення території, яку необхідно захистить захисною конструкцією.

Наприклад, якщо ваша мета - це обгородити автостоянку, тоді Вам підійде сіткове полотно з параметрами 1680 мм на 2500 мм. За бажанням можна додати ще бар'єр безпеки Єгозу.

2. Розмір комірок.

У зварних сітчастих огорожах від компанії «PARKAN» розмір комірок, що виникають в процесі зварювання горизонтальних і вертикальних металевих прутів, однаковий. Він рівний 200 мм на 50 мм. Осередки не великі, але і не зовсім маленькі. Це найзручніші параметри.

3. Присутність V-вигинів.

Існує на сьогоднішній день два види сітчастих металевих парканів - це 2D і 3D. Обидва види якісні і надійні, але 3D сітка трохи міцніше через V-образні вигини. Завдяки особливому і незвичайному зовнішньому вигляду паркан отримав назву 3D.

Який паркан краще придбати? Ця відповідь за вами, але ми Вас запевняємо, що і 2D, і 3D - це високоякісні товари, які в силах протистояти і природним стихіям, і людським ударам.

4. Кількість кріплень.

За допомогою цих елементів, з'являється можливість приєднати металеву сітку до оцинкованого стовпа. Чим більше кріплень, тим більш надійна і стійка захисна конструкція.

Тобто, на характеристики зварного металевого огородження впливає безліч елементів, які потрібно враховувати під час вибору товару.

Популярна продукція