Огородження Техна від надійного виробника

26 листопада 2021

Підібрати огорожу досить складно, оскільки ринок парканів на сьогоднішній день величезний. Сьогодні ми познайомимо Вас з лінійкою якісних та надійних огорож Техна та розповімо про всі тонкощі вибору огорожі, яка буде відповідати всім Вашим потребам.

Виготовляючи огорожі «ТЕХНА» використовують найкращу сировину та сертифіковане європейське обладнання. Вся продукція Техна відповідає усім вимогам. Вартість огорожі Техна та їх комплектуючі залежать від деяких показників: товщини дроту, висоти огорожі, кількість секцій тощо. Огородження Техна довговічні в експлуатації завдяки покриттю цинку та полімеру найвищої якості.

На просторах інтернету Ви знайдете огородження «Техна» таких видів:

  • «Техна класик» застосовують для аеропортів, заводів, сонячних електростанцій, військових частин, виробничих об'єктів;
  • "Техна медіум" застосовують для шкіл, садків, дач, приватних секторів, комерційних об'єктів, паркінгів;
  • Мобільні огорожі Техна застосовують для тимчасового огорожі різних територій;
  • "Техна пром" застосовують для огородження морських портів, аеропортів, футбольних полів;
  • "Техна спорт" використовують для спортивних майданчиків професійного рівня;
  • "Техна бар'єр" використовують для об'єктів особливого режимного статусу.

Огородження ТЕХНА універсальні і відповідають усім заданим параметрам повністю, ідеально справляються з усіма своїми функціями. Компанія Паркан характеризується бездоганною репутацією та надає якісну продукцію та послуги зі збирання огорож, монтажу, встановлення «під ключ».

Основні переваги оцинкованих металевих огорож

  • Оцинковані конструкції огорож не гниють і не іржавіють. Такі паркани не бояться будь-яких умов клімату.
  • Таку конструкцію огорожі не потрібно фарбувати чи перефарбовувати кожні кілька років. Огородження не втратить свого первозданного кольору багато років. Якщо паркан забруднився достатньо буде злити на нього води зі шланга без застосування будь-яких хімічних речовин.
  • Така огорожа прослужить Вам все життя. Огородження повністю захищені від впливу навколишнього середовища та підтримуються гарантією від виробника.
  • Оцинковані огорожі виглядають дуже естетично та гармонійно доповнять екстер'єр Вашої ділянки.
  • Ми обов'язково надамо чудові гарантійні умови на всю продукцію компанії Паркан.

Головні переваги всіх огороджувальних конструкцій компанії Паркан:

  1. У нас Ви знайдете огороджувальні конструкції за доступними цінами. Наш спеціаліст обов'язково допоможе Вам з вибором найвигіднішої пропозиції;
  2. Вся наша продукція якісна, не боїться підвищеної вологості та перепадів температур;
  3. Всі конструкції огорож оцинковані та покриті полімером, що гарантує термін служби огорож до 50 років;
  4. Огородження не займуть багато сил та часу для встановлення;
  5. На сайті нашої компанії Ви знайдете величезний асортимент продукції. У нас ви зможете придбати не тільки секції огорож, а й:
  • Стовпи;
  • Хвіртки;
  • Відкатні та розсувні ворота;
  • Аксесуари для модернізації Вашої огорожі;
  • Надійні бар'єри безпеки та інше.

Купити огорожу Техна з доставкою по Україні.

Якщо у Вас виникли труднощі з вибором необхідної Вам огорожі, Ви можете звернутися до менеджера нашої компанії. Контакти спеціаліста розміщено на нашому сайті. Телефонуйте в будь-який зручний для Вас час. Ми з радістю проконсультуємо Вас. Ми обов'язково допоможемо Вам із вибором огорожі. Наш спеціаліст, з'ясувавши всю необхідну інформацію та критерії, надамо Вам відповідні варіанти огорож. Завдання можуть стояти абсолютно різні, тому ми любимо спілкуватися з нашими клієнтами. Наші фахівці мають величезний досвід роботи в даній сфері, тому Ви можете сміливо довіритись їхнім порадам.

На сайті нашої компанії Ви можете ознайомитись із прикладами наших успішно реалізованих проектів.

Щоб Ваша огорожа була повноцінною, радимо доповнити її сучасною конструкцією відкатних воріт. Ворота є одним із найважливіших елементів огорожі будь-якої території. Відкатні ворота є конструкцією, яка за допомогою роликової системи і приводу відсувається вліво і вправо. Ця конструкція воріт розрахована на максимальний комфорт. Відкатні ворота характеризуються великим переліком переваг. Ознайомитись з детальними характеристиками воріт, ви можете на нашому сайті. Такі ворота чудово впишуться у будь-який екстер'єр території. Ми виготовляємо ворота з імпортної, якісної сировини згідно з усіма вимогами.

Ціна відкатних воріт.

Уточнити вартість будь-якої огорожі Ви можете у нашого спеціаліста. Для індивідуальної консультації зверніться за номером телефону, вказаним на нашому сайті.

Термін експлуатації будь-якої конструкції залежить від якісної установки виробу. Наша компанія надає якісні послуги із встановлення огорожних конструкцій. Наша команда бригадирів має всі необхідні навички та інструменти, щоб Ваша огорожа була встановлена ​​в максимально короткі терміни і прослужила Вам довгі роки не завдаючи Вам будь-яких незручностей. Гарантія на послуги з встановлення огорожі -5 років. Наші фахівці в обов'язковому порядку дотримуються всіх правил установки.

Співпрацюючи з нашою компанією Паркан, Ви отримаєте максимум комфорту та бездоганний результат. Вся наша продукція сертифікована виробником та з гарантією 10 років. В нас Ви знайдете індивідуальний підхід до кожного клієнта. Ми доставимо Ваше замовлення в максимально стислий термін або точно в зазначений термін до будь-якої точки України. Ми гарантуємо грамотний та відповідальний підхід до кожного поставленого завдання.

Звертайтеся в будь-який зручний для Вас час. Для індивідуальної консультації телефонуйте за номером: +380 (96) 700-27-45 / +380 (95) 165-73-63.

Наші огорожі ТЕХНА не залишили байдужим жодного клієнта.

Популярна продукція