Огородження для професійного футбольного поля

25 липня 2020

Огорожа для футбольного поля грає важливу роль для змагань між командами. Вона допомагає гравцям в різних ситуаціях. Наприклад, огорожа на футбольному полі допомагає футболістам зорієнтуватися на площі поля, зупинити м'яч, який летить з великою швидкістю, а також захищає від загроз зовнішнього світу.

Щоб Ваші панелі огорожі виконували вищезгадані завдання і багато інших функцій, потрібно правильно підійти до вибору паркану для футбольного поля.

Давайте з Вами детально розберемо, які потрібно вибирати огорожі для футбольного поля, де грають професіонали своєї справи. Яким критеріям має відповідати паркан на спортивному полі?

Футбольне поле має свої особливі параметри (ширину і довжину). Вони повинні строго відповідати встановленим стандартам. Футбольна арена - це дуже складний проект. Чим вище рівень змагань і гри, тим суворіше ставляться до виконання умов.

Що стосується розмірів майданчика, то немає одного єдиного розміру. За традицією, всі параметри футбольного поля вимірюються в ярдів. Ширина повинна бути не менше 45 метрів (це 50 ярдів), але не більше 90 метрів (100 ярдів). Мінімальна довжина дорівнює 90 метрів або 100 ярдів і максимальна довжина 120 метрів або 130 ярдів.

Площа поля повинна бути в діапазоні від 4050 до 10800 квадратних метрів. Досить велике поле, але це не проблема для панелей огорожі. Неважливо наскільки велика чи маленька територія, огорожі для футбольного поля від компанії «PARKAN.ORG.UA» готові бути на захисті Вашого футбольного майданчика весь день і всю ніч. Наші панелі огорожі підготовлені до будь-яких ударів і природним сюрпризів.

Сітчасте огородження для футбольного поля має бути максимально міцним і витривалим.

Сила удару м'яча професійного спортсмена може порвати сітку на футбольних воротах або пошкодити частину тіла іншого гравця, але огорожі для футбольного поля від компанії «PARKAN.ORG.UA» витримають це випробування. На сітчастому паркані нашого виробництва навіть не залишиться сліду від м'яча, тому що всі вироби покриті цинком і виготовляються по європейських стандартах.

Так само на витривалість і стійкість сітчастої огорожі для футбольного поля впливає те, з чого побудована установка. Кожен елемент і деталь доповнюють картину і робить зі звичайного забору неприступну фортецю!

Паркан для футбольного поля повинен має максимально можливу висоту і максимально товстий металевий прут.

В асортименті товарів від компанії «PARKAN.ORG.UA» є те, що Вам потрібно!

Зверніть увагу на огорожу для футбольного поля з розміром сіткового полотна 2030х2500 + 2030х2500. Даний паркан зможе зупинити м'яч, який летить 4 метри над землею, при цьому м'яч залишиться цілим і зможе далі брати участь в змаганні! Сітчасті огорожі не мають зарубок, що робить огорожу для футбольного поля безпечним для спортивного інвентарю і спортсменів.

Найтовстіший діаметр прута, який ми можемо Вам запропонувати - це 6 мм. Але хочемо звернути Вашу увагу на те, що це не означає, що огорожа для футбольного поля з діаметром дроту 6 мм є самим надійним. Краще вибирати паркан з комбінованим діаметром прута. Він більш надійний і міцний.

Найбільш раціональний варіант огорожі для футбольного поле - це паркан з діаметром прута 5/6 мм. Він готовий прийняти на себе падіння гравця, а також попадання м'яча. Максимально виконує функцію захисту і позначення меж території. Огорожа для футбольного поле від українського виробника «PARKAN.ORG.UA» готова довго і вірно служити Вам.

Критерії, які описані вище, ідеально підійдуть для огорожі території професійного футбольного поля, але, звичайно ж, рішення завжди залишається за Вами. Нагадаємо Вам, що ми пропонуємо для Вас сітчасті металеві огорожі, які мають чудовий вигляд, гарантію 10 років і термін експлуатації більше 25 років!

Популярна продукція