Огородження із зварної сітки бездоганної якості

21 вересня 2021

Огородження із зварної сітки користуються величезною популярністю завдяки своїм універсальним якостям. Конструкція має відмінний попит у споживачів. Паркан із сітки можна встановлювати для огорожі спортивних майданчиків, дач, будинків, шкіл і навіть для територій із підвищеними вимогами захисту. Ця конструкція завоювала довіру споживача завдяки великій кількості переваг. Сьогодні ми розповімо детально про всі переваги огорож зі звареної сітки.

Переваги зварної сітки для огорож:

  1. Легкість монтажу;
  2. Відмінна жорсткість огорожі;
  3. Прозорість конструкції;
  4. Не потребує додаткового догляду;
  5. Доступна вартість.

Паркан із зварної сітки цінується за довговічність, надійність та чудові естетичні дані. Ми виготовляємо продукцію виключно із якісної сировини. Усі етапи виробництва та матеріали відповідають усім нормам та вимогам. Ми стежимо за тим, щоб ви отримували свої вироби точно вчасно.

Прозорість огорожі із звареної сітки забезпечить хорошу видимість огородженої території. Конструкція забору із зварної сітки дозволить забезпечити відмінну циркуляцію повітря на огородженій ділянці.

Замовити огорожу із зварної сітки з доставкою по Україні.

Нюанси вибору паркану із зварної сітки:

  • Осередки із зварної сітки повинні бути правильної форми, без вад;
  • Діаметр прута повинен бути великим і невеликі комірки конструкції огорожі хороші показники жорсткості;
  • Зверніть увагу на захисний шар покриття сітки, відсутність пошкоджень шару захисту;
  • На сітці повинні бути відсутні тріщини, дефекти, пошкодження.

На сайті компанії Паркан, Ви можете ознайомитися з широким каталогом продукції, радимо звернути увагу на розділ «Вакат». Ми пропонуємо Вам великий вибір продукції, а також у нас Ви можете придбати всі елементи, які необхідні для міцного огородження Вашої території. Ми виробляємо лише якісні товари. Всі матеріали, які ми використовуємо у виробництві, доставляються нам з країн ЄС. Ворота відкатні від компанії Паркан можна охарактеризувати такими словосполученнями: безпека, комфорт, естетичність, універсальність, надійність.

Ознайомиться із ціною відкатних воріт.

Технологія виробництва зварної сітки для забору

На виробництво надходить дріт у бобінах діаметром 3-6мм. На наступному етапі її розмотують, розправляють та нарізають. Далі проводять зварювання секцій із попередньо підготовлених лозин, цей відрізок роботи відбувається на спеціальній автоматичній установці. Технологія, яку ми використовуємо, забезпечує не просто зварювання поперечних і поздовжніх прутів, а й гарантує якісну геометрію секцій майбутнього паркану. На наступному етапі сітку готують до фарбування. Конструкцію обробляють хімічними засобами, очищають. Якісно виконана дана процедура забезпечить бездоганне закріплення полімеру на виробі. Огородження зі звареної сітки, виготовлене без порушень технологій, прослужить Вам довгі роки.

Ознайомиться з каталогом продукції компанії Паркан.

У нас ви зможете підібрати будь-який більш комфортний для Вас спосіб оплати продукції: готівкою, безготівковий розрахунок, післяплату, переказ на карту Приват 24, Монобанк.

Переваги відради зі зварної сітки компанії Паркан:

  1. Якість кожного виробу із зварної сітки на Вищому рівні;
  2. Ми виробляємо продукцію з урахуванням усіх технологій та вимог;
  3. Ми ставимося до кожного поставленого завдання індивідуально;
  4. Реалізуємо Ваше замовлення у максимально короткі терміни;
  5. Вся наша продукція сертифікована виробником;
  6. У нас Ви знайдете ідеальний баланс ціни та якості ціна товару нашої компанії максимально доступна;
  7. На нашому виробництві працюють виключно висококваліфіковані та відповідальні співробітники, які мають величезний досвід роботи у цій сфері. Вони точно знайдуть грамотний підхід до кожного поставленого завдання;
  8. Надаємо чудові гарантійні умови на весь асортимент товару;
  9. Гарантія на роботи із встановлення продукції нашого виробництва -5 років;
  10. Ми контролюємо усі етапи виробництва продукції;
  11. Ми надамо Вам кінцевий продукт бездоганної якості.

Для індивідуальної консультації зі спеціалістом компанії ПАРКАН телефонуйте за номером +380 (96) 700-27-45 / +380 (95) 165-73-63 і ми з радістю відповімо Вам на всі питання. Звертайтеся в будь-який зручний для Вас час. Ми з радістю відповімо Вам на всі питання і проведемо висококласну консультацію, допоможемо з підбором потрібного товару, який буде відповідати всім Вашим вимогам і запитам.

Огородження зі звареної сітки, яке пройшло, етапи оцинкування та полімеризації має такі переваги: ​​відмінна зносостійкість, хороша стійкість до ультрафіолету, захист від корозії, паркан не потребує додаткового фарбування, добре протистоїть хімічним сполукам. На сайті Parkan.org.ua Ви можете ознайомитись з фото успішно виконаних робіт нашого виробництва.

У нас Ви можете придбати:

  • Огородження для футбольних полів та спортивних майданчиків;
  • Профільні оцинковані стовпи для огорожі. Ми виготовляємо високоякісні, надійні стовпи, які послужать бездоганною основою огороджувальних систем, хвірток, воріт;
  • Аксесуари для огорожі в комплекті з металовиробами;
  • Надійні та якісні відкатні та розстібні ворота;
  • Плетена сітка ДФО;
  • Бар'єри безпеки Єгоза;
  • Мобільні огорожі.

Вся наша продукція виконує свої функції повністю.

Виникли питання? Бажаєте оформити замовлення на продукт? Зверніться до менеджера компанії Паркан. Він з радістю допоможе з вибором необхідного товару та допоможе з оформленням замовлення. Грамотно підібрана зварна сітка – це запорука довговічності виробу. Ми забезпечимо Вам максимальний комфорт у здійсненні покупки. Ви задоволені співпрацею з командою професіоналів Паркан.

Звертайтеся зараз! Довіртеся професіоналам!

Популярна продукція