Надійні паркани зі зварного дроту

4 вересня 2020

Зараз на ринку представлене велике різноманіття огорож для території на будь-який смак і колір, а раніше всі люди робили однакові дерев'яні паркани, тому що деревина дня них була одним з найдоступніших матеріалів. Але огорожі такого виду невигідно використовувати. Дерево швидко псується під впливом природних стихій, і за парканом з дерев'яних палиць потрібен постійний догляд.

Час не стоїть на місці. Все навколо нас не йде, воно біжить, розвивається з дуже великою швидкістю.

Дані зміни відбулися в усіх сферах діяльності людства і торкнулися теми захисту території.

У давні часи люди використовували все, що потрапляло їм під руку і будували з цього паркан. Це могли бути камені, деревина, навіть кістки великих тварин або інші матеріали. Але зараз людство навчилося обробляти безліч різних матеріалів, які набагато надійніше, міцніше і з ними набагато простіше працювати.

Одним з таких відкриттів стала сталь.

На заводі компанії «PARKAN» саме цей матеріал вважається основним, тому що саме з нього виготовляють практично всю продукцію, яку Ви можете придбати у нас на сайті. Паркани з зварного дроту також виробляють зі сталі. Але це не єдиний метал, який активно використовують на нашому виробництві. Всі вироби, які зроблені з металу, в тому числі і паркан з зварного дроту, в процесі виробництва покриваються або шаром цинку, або ПВХ покриттям.

Сталь - це недорогий, але дуже надійний матеріал. З ним зручно працювати, так як легко він піддається обробці. Тобто, якщо в процесі установки необхідно приварити сіткове полотно до оцинкованого стовпа, то це не викличе жодних проблем. За допомогою спеціального апарату для зварювання, спеціаліст або Ви самостійно можете надійно приєднати сітку до основи і в результаті отримати паркан з ставной дроту, який буде неможливо розібрати на частини.

Огородження для території складається з декількох частин. Їх кількість залежить від периметра площі, яку необхідно захистити.

Забор зі зварного дроту складається з секцій металевого сіткового полотна. Які параметри цих секцій, залежить вже від Вас. У нашому асортименті товарів присутні різні параметри сіткових полотен для забору з зварного дроту. Клієнт може самостійно вибрати і придбати товар, а може звернутися до нас. Наші фахівці вислухають Вас і підберуть ідеальний варіант огорожі.

Ми вважаємо, що секційна будова надійна, тому що вона має опору у вигляді оцинкованих металевих стовпів. Вони досить глибоко поміщаються і фіксуються в землі за допомогою бетону. З цієї причини їх дуже складно якось зрушити з місця.

Ви самостійно можете встановити і стовпи, і паркан зі зварного дроту, але ми вважаємо, що краще і надійніше передати роботу по установці захисних конструкцій фахівцям. Вони набагато швидше впораються із завданням і зроблять його на п'ять з плюсом.

Де можна використовувати паркан зі зварного дроту?

Це дуже цікаве питання, на яке у нас є підготовлена проста відповідь. Огородження даного виду Ви можете використовувати де Вам завгодно!

Парк, будинок, сад, дитячий майданчик, склад, військові об'єкти, секретні території і інші площі Ви можете захистити від зовнішнього світу і бути в цілковитій безпеці. Тобто, паркан зі зварного дроту - це огорожа, яке має великий спектр використання, що починається від простих територій загального доступу і закінчується територіями вищого рівня секретності.

Компанія «PARKAN» займається виробництвом і реалізацією на ринку товарів для захисту й огородження території. Паркан зі зварного дроту - це один з товарів, який Ви маєте можливість придбати у нас на сайті, і ціна виробу Вас приємно здивує.

Популярна продукція