Надійні хвіртки і ворота компанії Parkan

31 липня 2021

Хвіртки і ворота від компанії Паркан - це частина захисної металевої конструкції, завдяки якій потрапити на огороджену територію можна без будь - яких зусиль. Хвіртки і ворота від виробника нашої компанії відрізняються своєю міцністю, зовнішніми даними, надійністю.

Хвіртка і ворота однаково потрібні для повноцінної огороджувальної конструкції. Вони доповнюють один одного. Наші фахівці виготовлять різні товари на будь-який смак. Обидві ці конструкції мають відмінності, але свої характерні функції вони виконують однаково якісно. Хвіртки - це досить затребуваний і сучасний варіант забору, відмінний вид огорожі, як і ворота. Асортимент хвірток на нашому сайті включає «класик», «лайт», ширина яких 1000мм.

На сайті компанії Паркан, Ви можете ознайомитися з широким каталогом продукції. Радимо звернути на такий розділ продукції, як «стовпи для огорожі». Ми пропонуємо Вам, універсальні стовпи, виконані з оцинкованої сталі Zn (цинк) + Полімер. Основні особливості профільних стовпів з полімерним покриттям від нашої компанії:

  • Завдяки встановленої зверху пластиковою заглушки, запобігає вплив зовнішніх факторів, які викликають корозію.
  • Процес монтування полегшує перетин 45мм, а товщина стінки 1,0 мм основоположний чинник довговічності вироби.
  • Профільний стовп «Класик», «Еко», «Спорт» - це найоптимальніший вибір, в співвідношенні ціна - якість.
  • Цей виріб можна використовувати в різних умовах клімату, не боячись, що вона піддасться корозії.
  • При виготовленні нашої продукції ми використовуємо виключно перевірені матеріали і проводимо якісну оцинкування.

Ознайомитися з ціною стовпів для огорожі.

Вартість на продукцію нашої компанії доступна, ми подбали про максимальний комфорт.

У нашому інтернет магазині крім стовпів, хвірток і воріт, ви можете придбати:

  • Огородження для спортивних майданчиків;
  • Панелі для огорожі;
  • Аксесуари в комплекті з цвяхами;
  • Бар'єри безпеки;
  • Мобільні огорожі;
  • ДФО сітки.

Придбання та вибір хвірток і воріт для панельного огородження, процес дуже відповідальний, адже ці конструкції важливий аспект безпеки вашого огорожі. На етапі початкового планування установки системного огорожі, радимо Вам чітко визначиться з серією панелей і виходячи з цього, проводити підбір стовпів, воріт, хвірток та ін.

На вартість оцинкованих воріт впливають деякі фактори. В процесі вибору, потрібно розуміти з якою метою і де саме буде встановлена ​​конструкція. Для розрахунку вартості потрібно знати такі дані: кількість погонних метрів, висоту, діаметр прута, наявність хвірток. Звернувшись до менеджера нашої компанії, ви зможете отримати висококласну консультацію, ви обов'язково отримаєте грамотні відповідь на всі Ваші запитання. Менеджер допоможе підібрати необхідні аксесуари для монтажу, після чого надасть Вам комерційну пропозицію і складальні креслення. Ми надамо Ваше замовлення в будь-яку точку України.

Способи оплати замовлення в компанії Паркан:

  • Накладений платіж;
  • Переклад на карту монобанк;
  • Переклад на банківську карту Приват 24;
  • готівкою;
  • Безготівковий розрахунок.

Переваги хвірток і воріт компанії Паркан:

  1. Хвіртки і ворота зроблені з урахуванням усіх вимог і технологій;
  2. Гідне якість;
  3. Виробничими процесами на підприємстві керує комп'ютерне обладнання, що дозволяє виробляти вироби за індивідуальними вимогами;
  4. Ми реалізуємо Ваше замовлення в максимально короткі терміни;
  5. У нас Ви знайдете бездоганний баланс ціни і якості;
  6. Ми підходимо до кожного завдання індивідуально;
  7. З радістю допоможемо Вам на кожному етапі підбору хвірток і воріт і всього необхідного для їх установки;
  8. Гарантія на всю продукцію нашої компанії 10 років;
  9. Гарантія на роботи по установці 5 років;
  10. Вся наша продукція сертифікована
  11. Тривалий термін служби. Гарантований термін служби від виробника 10 років, з моменту початку експлуатації.
  12. Покриття воріт і хвірток виконано з цинку, його не потрібно додатково фарбувати. Виріб не вигорає під впливом сонячних променів і не втрачає свій гарний зовнішній вигляд.

 Замовити хвіртки і ворота компанії Parkan.org.ua.

Купити хвіртки і ворота можна у багатьох виробників, але ми радимо Вам звернути увагу на деякі моменти. В процесі вибору детально вивчіть продукцію, що зробити вибір в сторону якісного виробу. Почитайте відгуки на продукцію виробника. Щоб безпомилково купити хвіртку і ворота, переконайтеся в наявності сертифіката на товар, сировину для виготовлення, як довго підприємство на ринку.

Основні пріоритети компанії Паркан:

  • Висока якість продукції;
  • Ретельні контроль кожного етапу виробництва;
  • Ми використовуємо найновіші технології у виробництві товарів.
  • Використання високоточної імпортного обладнання;
  • У нас ви знайдете широкі асортимент пропонованої продукції;
  • Повна відповідність продукції вимогам ГОСТ.

Замовити ворота і хвіртки, Ви можете на нашому сайті, зателефонувавши або відправивши запит на електронну пошту в нашу компанію.

Правильно підібрані ворота і хвіртки - це запорука довговічності та надійності виробів. Наша компанія виробляє тільки якісний продукт. Наші фахівці підійдуть до кожного завдання індивідуально і виконаємо Ваше замовлення відштовхуючись від Ваших запитів і побажань. Ми забезпечимо максимальну прозорість співпраці з нами, і ми гарантуємо, що ви не зіткнетеся з небажаними сюрпризами при купівлі товару в нашому онлайн магазині.

Ми відповідаємо за ідеальне якість готового продукту, і ви можете нам довіряти. Хвіртки і ворота нашої компанії дуже зручні в експлуатації і справляються з усіма своїми обіцяними функціями на 100%.

Ми, саме та компанія, про співпрацю з якою ви не пошкодуєте. Гарантуємо максимальну оперативність виконання кожного замовлення. Ми дорожимо своєю репутацією і тому постійно вдосконалюємо всі етапи виробництва.

Ми завжди раді Вам! Звертайтеся прямо зараз!

Популярна продукція