Надійні та міцні огороджувальні конструкції

21 жовтня 2021

Панелі для огорож та всі металеві елементи, які використовують для огорожі, виробляють на заводі Техна. Вся продукція серії Техна, яку ви побачите на нашому сайті, виготовляється на виробничих теренах саме заводу Техна. Зараз ми хочемо ознайомити Вас з асортиментом товарів, які ви зможете придбати у нашому онлайн-магазині.

Отже, давайте детальніше розберемо, з чого складається повноцінна огороджувальна конструкція.

Сіткове полотно.

Панелі огорожі представлені різними розмірами. Які параметри сіткового полотна підійдуть саме Вам, залежить від Ваших потреб та призначення території. Для компанії Паркан завод Техна виготовляє металеві сіткові полотна, розмір яких суттєво відрізняється. Найбільш менший розмір сіткового полотна – 930 на 2500 мм, найбільший розмір – 1030 на 2500 мм. Наша компанія завжди готова взятися за індивідуальні замовлення та відтворити огорожу під необхідні для Вас параметри. Завод Техна виготовляє огороджувальні конструкції бездоганної якості.

Металеві оцинковані стовпи.

Надійна опора огорожі - це запорука стійкого та нерухомого огорожі. Від якості установки стовпів залежить подальша доля огорожі та її довговічність. Завод Техна для виробництва стовпів для огорож використовують тільки кращі та якісні матеріали, всі деталі проходять обробку цинком.

Також на сайті нашої компанії Ви можете придбати хвіртки та ворота, без яких не обійдеться не одна повноцінна огорожа. А щоб максимально убезпечити свою територію, у нас для Вас знайдуться бар'єри безпеки Єгоза. Радимо звернути увагу на категорію товарів «ДФО сітка». ДФЛ сітка чудово підійде для огородження великих територій. Огородження із сітки ДФЛ використовують для огорожі залізниць, автомагістралей, автошляхів, лісництв, посівів, лук і сільських господарств, вольєрів, господарських зон. Вся конструкція ДФЛ сітки оцинкована, завдяки цьому термін служби такої огорожі високий. Оцінити всі переваги сітки ДФЛ Ви можете, купивши її у нас на сайті.

Придбати ДФЛ сітку з доставкою по Україні.

 

На всі питання, що Вас цікавлять, з радістю відповість наш менеджер. Він обов'язково знайде грамотну відповідь на всі Ваші запитання та допоможе на всіх етапах вибору огорожі.

Ми подбали про те, щоб усі питання щодо огорожі Вашої ділянки зайняли у Вас якнайменше часу і не відібрали у Вас багато сил. Наша компанія надасть Вам послуги з встановлення огорожі. Важливо знати, що від того наскільки правильно і грамотно встановлено огорожу, залежить термін служби конструкції. Ми гарантуємо, що виконаємо роботи на Вашому об'єкті у максимально стислий термін.

Придбати продукцію серії Техна з оперативною доставкою по Україні. 

 

Порахувати точну вартість необхідної конструкції Вам допоможе наш менеджер.

Переваги продукції серії Техна:

  1. Огородження Техна прослужать Вам від 20 до 50-60 років.
  2. Огороджувальні конструкції заводу Техна надійно захистить вашу територію від непроханих гостей.
  3. На виробництві Техна використовують тільки нові технології, що дозволяє виготовляти надійну і міцну продукцію.
  4. Огородження Техна покращують зовнішній вигляд території.
  5. Огородження Техна забезпечують відмінну циркуляцію повітря.
  6. Встановлення таких огорож не забере багато часу.
  7. У нас Ви знайдете продукцію Техна за доступною ціною.

Плюси співпраці з компанією Паркан:

  • Вся продукція нашого магазину має привабливий естетичний вигляд;
  • Наша компанія надає гарні гарантійні умови на всю продукцію нашого асортименту;
  • Ми зробимо все, щоб Ваше замовлення Ви отримали у встановлений термін;
  • Ми гарантовано знайдемо індивідуальний підхід до кожного клієнта;
  • У нашому інтернет-магазині ви знайдете огороджувальні конструкції за максимально доступними цінами;
  • Усі сировину для виробництва нашої продукції ми купуємо у країнах ЄС;
  • Вся наша продукція сертифікована виробником;
  • Ми доставимо Ваше замовлення до будь-якої точки України;
  • Ми надамо послуги з встановлення огорож та будь-якої огорожі з гарантією 5 років;
  • Ми не залишаємо без контролю усі етапи виробництва.

Ознайомиться з каталогом продукції компанії Паркан.

Якщо на етапі вибору потрібної продукції у Вас виникли питання, Ви у будь-який зручний час може звернутися до менеджера нашої компанії. Він обов'язково відповість на всі Ваші питання, проведе висококваліфіковану консультацію, допоможе визначитися з вибором, відштовхуючись від Ваших потреб та бюджету, обов'язково підрахує вартість Вашого замовлення та допоможе з оформленням замовлення. Ми готові надати Вам будь-який зручний спосіб оплати вашої продукції. Ми обов'язково підберемо саме ту огорожу, яка буде відповідати всім Вашим запитам.

У нас Ви знайдете продукцію, яка відповідатиме всім заданим характеристикам і на всі сто впорається із зазначеними функціями. Наша продукція характеризується відсутністю шлюбу та дефектів.

Ознайомитись з успішно виконаними роботами нашої команди, Ви можете у розділі галереї. Обов'язково ознайомтеся з усіма характеристиками потрібної продукції перед тим, як оформити замовлення.

Наші огорожі чудово доповнять екстер'єр Вашої території та надійно огородять та захистять Вашу територію на довгі роки.

Ми вдосконалюємося для Вас, щоб зробити онлайн покупки в нашому інтернет-магазині максимально комфортними. У нас ви не знайдете прихованих платежів чи неприємних сюрпризів.

Наша співпраця обов'язково залишить для Вас лише приємні враження. Довіртеся нашій команді професіоналів та отримайте якісну продукцію, яка не підведе Вас. Ми виробляємо та встановлюємо огороджувальні конструкції вже понад 10 років.

Радьтеся лише з професіоналами, обирайте перевіреного виробника, купуйте якісну продукцію! Звертайтеся зараз!

Популярна продукція