Мобільна огорожа: варіанти застосування для подій

3 квітня 2020

Мобільна огорожа: як навчитися справлятися з плином людей.
Управління потоком за допомогою тимчасового огородження.

Потрібен тимчасовий контроль над потоком пішоходів або транспортних засобів? Мобільна огорожа призначена для швидкого будівництва з високим видимістю і чіткою настановою кордонів. Паркани можна легко переміщати при зміні вимог. Крім того, існує цілий ряд варіантів для різних потреб: від базового управління скупченням людей до забезпечення безпеки на спеціалізованих заходах.

Переваги:

  • Сильний, легкий і мобільний паркан.
  • Основи системи прості. Панелі з широким вибором розмірів, виготовлені з попередньо оцинкованих або гаряче оцинкованих металів, легкі і прості в переміщенні, але витримують будь-які погодні умови.
  • Вони міцно сконструйовані так, що кожна дріт приварюється окремо до рами. Окремі деталі легко транспортувати, де б вони не були потрібні.

Особливості та опції

Система «Parkan.org.ua» включає в себе всі стандартні аксесуари, необхідні для швидкого монтажу і демонтажу. Більш того, обслуговує широкий спектр майданчиків, з різними комбінаціями дроту і сітки і висотою панелей.

Потрібно контролювати рух на спортивному заході?

Безпека є вищим пріоритетом на спортивних і культурних заходах, де збирається натовп ентузіастів, щоб підтримати свої команди або провести дуже експресивно день. Хороший тимчасовий бар'єр забезпечує рух потоку і безпеку всіх, не впливаючи ні на кого. Потрібне спеціальне мобільне огорожу, можливо, для одного з велосипедних подій, гонок, які стають все більш популярними і привертають багато шанувальників? Наші продукти розроблені з урахуванням безпеки учасників і глядачів.

Перед і біля концертного майданчика
Виступ зірок на сцені - це радісні зустрічі фанатів і їх кумирів, але вони й небезпечними можуть бути, адже недоброзичливці тільки і шукають привід.

На зустрічах з блогерами
Популярних в соціальних мережах людей називають блогерами - інфлюенсерами, людьми які мають вплив на маси. На зустрічах з їх аудиторією потрібно бути теж акуратними і передбачити запобіжні заходи.

Металева мобільна огорожа однозначно не зламається, чи не погнеться і буде без проблем захищати від непередбачених обставин в натовпі.

Де потрібен високий рівень безпеки

Максимальна стійкість мобільного огорожі доступна як в звичайному, так і в складному виконанні. Використовуйте з турнікетами або іншими засобами контролю доступу натовпу, щоб забезпечити безпечний і стійкий доступ до сайту. Також доступні конкретні варіанти підстави, створюючи мобільні бар'єри, які мають переваги як постійного, так і тимчасового огородження.

Тимчасові мобільні огорожі спроектовані і побудовані для контролю і забезпечення безпечного доступу до будівельних майданчиків, тимчасових об'єктів і подій.

Популярна продукція