Металевий паркан зі зварного оцинкованого дроту

2 листопада 2020

Коли Ви чуєте фразу «Металевий паркан зі зварного оцинкованого дроту», що Ви собі уявляєте? Ми зразу бачимо перед очима надійні і якісні товари від виробника металевих огорож «PARKAN».

Знаючи кожен етап виробництва металевих елементів для конструювання зборів напам'ять, ми впевнені в надійності і довговічності даних захисних конструкцій від компанії «PARKAN».

За довгий період роботи підприємство розширило свій асортимент товарів, і тепер Ви маєте можливість придбати не просто огорожу з оцинкованого зварного дроту, а металевий паркан потрібних вам розмірів. На нашому сайті в розділі «Панелі для огорожі» Ви самостійно маєте можливість вибрати розмір сіткового полотна (там представлене велика різноманітність), висоту стовпа, а також кількість V-вигинів і кількість кріплень, які надають стійкості і надійності забору з оцинкованого дроту.

Хочемо звернути Вашу увагу на те, що, якщо Ви не можете знайти потрібний Вам товар (не така ширина або не така, як Вам потрібна, висота), тоді Ми може прийняти Ваше індивідуальне замовлення. Звичайно, це буде стояти трошки дорожче, але Ви отримаєте той товар, а точніше, той паркан з зварного дроту, який потрібен Вам.

Ми раді, що можемо виконати будь-яке Ваше замовлення на наших виробничих площах.
Дайте більш детально ознайомимося з параметрами сіткового полотна, які доступні в нашому Інтернет-магазині, а точніше, які сіткові полотна можуть бути і для огородження якого виду території вони призначені.
Огорожа з зварної оцинкованої дроту, що складається з сіткового полотна невеликих розмірів, зазвичай застосовується для захисту дитячих майданчиків, а також для майданчиків для відпочинку.

Територія школи і школярі теж потребує захисту. Ми думаємо, що в такій ситуації можна використовувати як металеві оцинковані полотна для огорож малих розмірів, також і середніх, наприклад, сіткове полотно 1480 мм на 2500 ідеально підійде для території шкільного майданчика, де діти проводять свій вільний час на перервах.

Огорожа з металевого дроту також використовують для огородження територій заправок, парків та інших важливих площ, що можуть бути небезпечними, але також і корисними для людини. Даний металевий паркан використовують також для захисту приватної території.

Щоб непрохані гості не приходили до Вас на територію варто задуматися про металевому огорожу з зварного дроту від компанії «PARKAN». Забір такого виду:
• Має приємний зовнішній вигляд;
• У його структурі немає ніяких неточностей, паркан гладкий і ідеальний;
• Металевий оцинкований паркан стійкий до перепадів температури, а також до інших природних сюрпризів;
• Забір від виробника «PARKAN» ідеально вписується в будь-який інтер'єр, він доповнює його.
• Сітчастий металевий паркан не пропускає на територію дрібних звірів, які можуть принести шкоду вашому майну і прекрасних дерев і квітів.

Що стосується великих металевих полотен, то їх застосовують для захисту територій великих заводів, складів, а також територій аеропортів. Також для підвищеного рівня захисту на зборах з оцинкованого дроту встановлюють бар'єри безпеки Егоза, які Ви також можете придбати на нашому сайті.
В цілому, ми дуже умовно поділили огорожі з оцинкованого дроту. Ви самостійно можете вибрати той розмір металевого полотна, який Вам потрібен, навіть не звертаючи уваги на наші рекомендації. Але Ваше рішення має бути раціональним і логічним.

Якщо Вам складно вибрати все самому, можете звернутися до наших консультантів. Все допоможемо вибрати. Швидко якісно і надійно тільки у компанії «PARKAN»!

Металевий паркан з зварного оцинкованого дроту

Це універсальний продукт. Коли Ви приступили до вибору розмірів сітчастого полотна, потрібно розуміти для якої території і які розміри Ви будете купувати і встановлювати. Обміркуйте всі варіанти і виберете самий оптимальний.

Популярна продукція