Металеві зварні сітчасті огорожі

24 вересня 2020

Металеві зварні сітчасті огорожі - це відмінний вибір захисної конструкції для вашого будинку, саду або іншій території, що потребує захисту від інших, непроханих гостей. Вони надійні і міцні, так як основний матеріал, який використовують під час виробництва - це метал. Дана інформація в принципі зрозуміла з назви продукту, але тут потрібно уточнити, які саме матеріали використовують на виробництві.

Кожна доросла людина знає, що саме сталь використовують для того, щоб зробити зварну сітчасту огорожу. Це основна сировина, але також використовуються і інші додаткові матеріали. Наприклад, для захисту металевих виробів від корозії наші фахівці використовують дуже знаменитий в наш час метод. Все, що виготовляється на нашому виробництві, повинно пройти ще один додатковий етап.

Покриття всіх металевих продуктів і деталей цинком - це обов'язкова процедура.

Зварні сітчасті огорожі також покриваються цинком, як і всі інші товари з асортименту компанії «PARKAN». Але потрібно враховувати те, що з часом оцинковані вироби втрачають свій прекрасний зовнішній вигляд.

Тонкий шар цинку швидко втрачає свої можливості і перестає виконувати задані йому завдання, а товстий набагато довше готовий захищати ваш металевий виріб від взаємодії із зовнішнім світом і негативного впливу навколишнього середовища. Але потрібно взяти до уваги, що чим більше товстий шар цинку, тим дорожче Вам буде зварена сітчаста огорожа.

Всі металеві огорожі від компанії «PARKAN» володіють достатнім шаром цинку і готові дивувати Вас свої зовнішнім виглядом і чітким виконанням своїх завдань протягом 25 років!

Все тому, що за багато років використання стали люди помітили, що на відкритому повітрі або в середовищі з підвищеною вологістю металеві вироби починають змінюватися. Вони змінюють як свій зовнішній вигляд, так і внутрішню будову. Вони стають рихлими, і взагалі не в силах виконувати свої функції.

Цинк - це теж метал, він створює захисний бар'єр на поверхні виробу і запобігає взаємодії.

З цієї причини і ввели в виробництво металевих зварних сітчастих огорож (і інших продуктів) етап нанесення захисного покриття з цинку. Він надає приємний і доглянутий вигляд виробу, продовжує термін експлуатації і захищає від корозії - це процес покриття металу іржею.

Зварні сітчасті огорожі: чому так називають металеві паркани?

По-перше, вони називаються сітчастими, тому що полотна, з яких складається огорожу - це сітка. Це зварені між собою горизонтальні і вертикальні металеві прути, що мають спеціальну відстань один від одної. Від розташування металевого дроту залежить міцність і надійність всієї конструкції. Також на дані характеристики металевого паркану впливає і діаметр прута. Чим товщі прут, тим надійніша огорожа, а ще краще комбінований діаметр прута.

По-друге, зварні, бо на всіх етапах властивий процес зварювання: від виготовлення продукту на заводі до його установки на території нового власника товару. Металеві горизонтальні і вертикальні прути з'єднують між собою процесом зварювання. Щоб встановить сітки, потрібно приварити її до оцинкованого стовпа.

Великою перевагою металевих виробів є легкість роботи з ними, тому що метал дуже добре піддається обробці, а особливо процесам, де використовують високі температури. Але для того, щоб встановити зварне сітчасту огорожу, потрібно мати спеціальне обладнання.

Компанія «PARKAN» може організувати Вам установку захисної конструкції. У професіоналів нашої команди цей процес займе набагато менше часу, і Ваш паркан буде охороняти всю площу протягом багатьох років!

Популярна продукція