Металеві сітчасті огорожі "Техна"

18 листопада 2021

На заводі Техна під контролем найкращих фахівців виробляють огорожі, які убезпечать Вашу територію та гармонійно доповнять екстер'єр огородженої ділянки. Завод ВО «Техна» заробив добре ім'я за весь час виробництва своєї продукції на ринку. Висококваліфіковані фахівці працюють на результат, дотримуються всіх технологій і надають продукцію бездоганної якості. Компанія Паркан протягом багатьох років співпрацює з цим підприємством, і ми повністю впевнені в якості продукції.

Огородження Техна універсальні, якісні, зручні. Ця категорія парканів характеризується величезною кількістю переваг, про які ми розповімо у своїй статті.

Для того щоб огорожа служила Вам більше 25 років, поверхня конструкції огорож покрита захисним шаром цинку, або ПВХ. Оцинкування всіх деталей огорожі створює додатковий захисний шар від несприятливого впливу зовнішнього середовища. Цинк та ПВХ виконують однакові функції, але мають різну структуру. Забір з дроту з ПВХ покриттям також характеризуються великим терміном служби. Покриття ПВХ дуже стійке до ультрафіолету, води, пили та різних хімікатів.

Огородження «Техна» основні переваги:

  • Якість огорож на найвищому рівні. Усі етапи виробництва відбуваються під пильним контролем висококваліфікованих спеціалістів;
  • Огородження швидко монтуються та демонтуються. Компанія Паркан надає відмінні послуги із встановлення огорожних конструкцій;
  • Захисні функції парканів Техна на найвищому рівні;
  • Завдяки захисним покриттям огорожа стійка до окислення та корозії;
  • Зручне транспортування секцій;
  • Тривалий термін експлуатації;
  • Огородження забезпечать чудову циркуляцію повітря.

Широкий асортимент інтернет магазину компанії Паркан дозволяє придбати огороджувальні конструкції, які будуть відповідати всім вашим побажанням. Конструкцію огорожі можна доповнити бар'єром безпеки, щоб убезпечити свою територію. Бар'єри безпеки від виробника компанії Паркан представлені різними формами та розмірами. Дана конструкція гарантує найвищий рівень захисту. Ріжучі частинки бар'єру безпеки не дозволять небажаним гостям, злодіям пробратися на Вашу територію. Бар'єри безпеки від компанії Паркан мають величезний плюс, встановлювати їх можна на будь-який вид огорожі, що існує. Щоб не отримати травми, порізи, подряпини при установці бар'єру безпеки необхідно забезпечити своїх працівників спеціальною необхідною формою. Наша компанія може допомогти Вам з цим питанням та надати послуги з встановлення бар'єру безпеки. Наша бригада має необхідну форму та навички, завдяки яким Вам не потрібно витрачати сили та час на цей етап робіт. В онлайн магазині нашої компанії представлені такі види бар'єрів безпеки:

  • Бар'єри безпеки, діаметр бухти – 450 мм, тип – П-3, C-3, C-5;
  • Бар'єри безпеки, діаметр бухти – 500 мм, тип – П-3, C-3, C-5;
  • Бар'єри безпеки, діаметр бухти – 600 мм, тип – П-3, C-3, C-5, C-7;
  • Бар'єри безпеки, діаметр бухти – 900 мм, тип – П-3, C-3, C-5, C-7.

Купити бар'єр безпеки преміум якості за доступною ціною з доставкою по Україні.

Точну вартість продукції допоможе розрахувати наш спеціаліст. Зверніться за номером телефону, який вказано на нашому сайті.

Компанія Паркан виготовляє огороджувальні конструкції протягом багатьох років. Ми переживаємо за свою репутацію і намагаємось зробити все, щоб співпраця з нашою командою залишила для Вас бездоганний результат та приємні враження.

Якщо у Вас виникли питання щодо вибору огорожі, зверніться до консультанта компанії Паркан. Наш спеціаліст обов'язково знайде підхід до кожного клієнта індивідуально. Контакти нашого спеціаліста Ви можете знайти на нашій компанії. Звертайтеся в будь-який зручний для Вас час, ми з радістю відповімо на всі ваші запитання та проведемо грамотну консультацію.

Вартість огорож Техна.

Співпрацюючи з нашою компанією, Ви гарантовано отримаєте такі переваги:

  1. У виробництві продукції ми використовуємо лише нові технології та високоякісну сировину;
  2. Гарантуємо максимально оперативне встановлення огороджувальних конструкцій. Наша бригада досвідчених фахівців має у своєму розпорядженні всі необхідні інструменти та вміння, щоб надійно встановити Вашу огорожу, яка прослужить Вам не одне десятиліття. Професійна установка конструкцій - це запорука довговічності виробів;
  3. Гарантія на роботи із встановлення-5 років;
  4. Гарантія на весь асортимент продукції компанії Паркан-10 років;
  5. Весь наш товар є сертифікованим виробником;
  6. Вся наша продукція характеризується показниками найвищої, бездоганної якості;
  7. Ми реалізуємо Ваше замовлення у максимально короткий термін;
  8. Ми постійно вдосконалюємось, щоб співпрацюючи з нами, у Вас не виникло дискомфорту;
  9. У нас в онлайн-магазині ви знайдете широкий асортимент продукції;
  10. Вся наша продукція відповідає усім вимогам ГОСТу;
  11. Доставка у будь-яку точку України;
  12. Надаємо доступні ціни на весь асортимент продукції;
  13. Ви обов'язково отримаєте огороджувальну конструкцію найвищої якості без браку.

Ознайомитись з прикладами успішно реалізованих проектів компанії Паркан, Ви можете тут.

Грамотно підібрана конструкція огорожі - це запорука якісного та довговічного огорожі. Наші висококласні фахівці мають величезний досвід роботи в даній сфері, з'ясувавши у Вас усі запити та побажання, вони підберуть огорожу, яка буде відповідати всім критеріям. Розрахунок вартості конструкцій огорож залежить від кількох критеріїв.

Наші огорожі забезпечать захист Вашої території та виконуватимуть всі свої функції.

Співпрацюйте із перевіреними компаніями.

Звертайтеся прямо зараз! У нас ви придбаєте надійний, якісний, довговічний товар, який не завдасть Вам проблем під час експлуатації.

Популярна продукція