Комплектуючі та аксесуари для секційних огорож

18 квітня 2021

Секційні огорожі з зварного дроту користуються попитом завдяки естетичному зовнішньому вигляду і невисокою вартістю, а також в монтажі та догляді. Секційний паркан складається з окремих панелей, які кріпляться на стовпи. Конструкція виглядає дуже акуратно і привабливо. Сьогодні ми розповімо Вам про комплектуючі і аксесуари для секційних огорож з зварного дроту.

Секційний паркан вимагає використання елементів, які поділяються на обов'язкові комплектуючі огорожі, так і додаткових аксесуарів.

Серед таких деталей:

  1. Сполучні кліпси;
  2. Фіксатори;
  3. Кронштейн для ключів дроту;
  4. Стовпи;
  5. Комплекти підстав.

До замовника, на місце призначення секційний паркан з зварного дроту доставляють по частинах. Потім окремі елементи решітки встановлюють за допомогою спеціальних затискачів. Всі дрібні деталі конструкції незамінні під час складання огорожі, так як тримаються панелі на стовпах. Тому до їх вибору підходять з усією відповідальністю. Всі болти зміцнюються дуже міцно. Якщо болти будуть рухливі, то конструкція огорожі може впасти в будь-який момент.

Ознайомитися з прайсом на секційні огорожі з зварного дроту, Ви можете тут.

Кліпси з'єднують і утримують на стовпі дві сусідні панелі. Комплектуючі для підстав кріплять полотно до основи паркану. Завдання цих деталей забезпечувати нерухомість панелей огорожі внизу.

Щоб секційний паркан з зварного дроту був неприступним, можна доповнити його додатковим засобом захисту - колючий дріт, спіральний бар'єр. Ці елементи кріплять на паркан зверху за допомогою кронштейнів і наконечника. Таку перешкоду складно подолати без тілесних ушкоджень.

На сайті компанії PARKAN.ORG.UA представлений широкий асортимент аксесуарів і бар'єрів безпеки для секційних парканів з зварного дроту. Ми надаємо якісну продукцію. Різноманітність моделей, кольору, форми і габаритів.

Перш ніж оформити замовлення на секційний паркан і аксесуари, уточніть, чи є у всіх частин конструкції антикорозійне покриття. Якщо таке покриття відсутнє, то виріб покриється через деякий час іржею. Що сприяє погіршенню зовнішнього вигляду огорожі.

Всі елементи огорожі повинні бути міцно закріплені. Обов'язково після установки посмикайте їх, якщо відчуваєте якесь - то деренчання, попросіть зміцнити їх сильніше.

Компанія PARKAN.ORG.UA представляє широкий асортимент аксесуарів до секційних огорож. Всі вироби виконані з якісних матеріалів і оброблені спеціальним матеріалом, що підвищує стійкість до корозії. Команда досвідчених професіоналів нашої компанії допоможуть Вам у виборі огорожі і комплектуючих до них. Наша компанія надає послуги на вищому рівні і точно в строк. Ми з легкістю допоможемо Вам, визначиться у виборі. Компанія "PARKAN.ORG.UA" - це надійний партнер, професіонали, яким ви можете в повній мірі довіритися.

Популярна продукція