Які види бар'єрів існують?

28 березня 2020

Бар'єри для доступу і контролю транспортних засобів
Контролювати і управляти рухом транспортних засобів і пішоходів
Бар'єри часто використовуються для контролю і управління рухом транспортних засобів і пішоходів.

Стаціонарні, рухливі і силові бар'єри дуже універсальні, особливо для обмеження доступу транспортних засобів. Крім того, руху транспортного засобу також можуть контролюватися односторонніми пластинами потоку, які можуть призвести до затримки і забезпечують рух тільки в бажаному напрямку. Іншими варіантами є висувні стійки, знімні стійки і паркувальні стійки, в той час як автоматичні (приводяться в дію) піднімаються кнехти є альтернативою піднімається огорож в деяких обставинах.

Залежно від модельного ряду і вимог до застосування наші продукти для пішоходів і транспортних засобів виготовляються з оцинкованої м'якої сталі, нержавіючої сталі або алюмінію.
Більшість продуктів пропонуються в стандартних кольорах або на замовлення. Всі вони виготовлені відповідно до дуже високих стандартів для установки клієнтам або їхнім підрядникам.

Armco бар'єри - захищають людей і майно.
Бар'єри Armco - це перевірений спосіб захисту людей і майна. Вони зазвичай використовуються зовні на автостоянках, в промислових приміщеннях і комерційних об'єктах, а також на складах, фабриках і в інших місцях, де можуть працювати транспортні засоби або вилочні навантажувачі.

Стандартний бар'єр Armco, для захисту конструкційних колон на 360 або 180 градусів, опор світильників, водостічних труб, колон камер відеоспостереження і аналогічних уразливих предметів.

Огорожі по периметру - самі універсальні продукти
Обручное бар'єри є одним з найбільш універсальних продуктів. Клієнти використовують їх для демаркації кордонів, охорони периметра, обмеження доступу транспортних засобів, відсіків для торгових візків, паркування велосипедів і поділу пішохідного та автомобільного руху. Основною перевагою обручное огорож є те, що вони не обмежують огляд так само, як огорожі або поручні.

Існують різні стилі та розміри бар'єрного кільця, щоб задовольнити вимоги програми та переваги клієнта. Вони виготовлені з м'якої сталі і оцинковані, щоб забезпечити тривалий захист від корозії. Опціональне покриття з порошковим покриттям, що наноситься поверх оцинковки, може бути яскраво-жовтого і чорного кольорів або на вибір замовника.

Гойдалки бар'єри - простий і економічний спосіб
Такі огорожі прості й економічні, якщо вам потрібно контролювати доступ до автостоянок, промисловим майданчикам або комерційним приміщенням, але тільки зрідка. Огородження прості у використанні завдяки замикаються фіксатора, і вони можуть бути заблоковані у відкритому чи закритому положенні. Доступні різні дизайни, в залежності від ширини отвору і переваг клієнта.

Оздоблення - Все такі огорожі виготовлені з м'якої сталі, оцинковані для тривалого захисту від корозії і покриті міцним порошковим поліефірним покриттям. Стандартний колір - червоний, але він може бути доповнений світловідбиваючої білою стрічкою або, альтернативно, бар'єри можуть бути оброблені чорним світловідбиваючої жовтою стрічкою.

Сподіваємося стаття була корисною і пізнавальною!

Наша компанія "Parkan.org.ua" спеціалізується на продажу та встановлення саме бар'єрів безпеки. Також надає гарантію на 5 років, що робить вашу покупку ще більш надійною.

Популярна продукція