Які бувають види заборів для спортивних майданчиків?

29 березня 2020

Компанія "Parkan" - лідер серед огороджувальних компаній, успішно забезпечує парканами територію України.

Спортивні огорожі забезпечують контроль натовпу, безпеку місця проведення і безпеку для спортивних заходів. Ці паркани, як правило, диференціюють певні області спортивних майданчиків. Екранує чи паркан спортсменів або захищає глядачів; паркан є частиною спорту. Місце і рівень гри грають важливу роль у визначенні того, яке огорожу буде використовуватися на поле. Футбол, бейсбол, софтбол і теніс - всі види спорту, де огорожа є важливим фактором.

Огорожа спортивного майданчика для футбольної школи використовується в основному для поділу гравців і глядачів.

Дуже важливий функціональний предмет для розмежування простору з метою безпеки. Ці паркани зазвичай оточують доріжку і зазвичай мають висоту 4 фути в країнах за кордоном.

Важливо! Наша компанія "Parkan.org.ua" представляє на ринку пофарбовані, оцинковані і ті що мають ПВХ покриття - огорожі з прекрасною естетикою і довговічністю.

Повернемося до міжнародних технологій! Подвійні приводні ворота і ворота доступу для технічного обслуговування є загальними в кінці бігової доріжки. Є також 4-футові пішохідні ворота, де гравці і тренери виходять на поле гри. Привабливий декоративний паркан зазвичай використовується уздовж боку стадіону, яка паралельна дорозі. Спеціальне огорожу зазвичай являє собою чотирифутову огорожу з рабиці, яке використовується на краю трибуни, щоб глядачі (в основному діти) не ковзали між поручнями. Більшість професійних футбольних локацій не використовують паркан в поле, але використовують перила для поділу гравців і вболівальників.

Забір футбольного поля
Бейсбольний є найпоширенішим парканом для спортивних майданчиків. На одному бейсбольному полі існує безліч різновидів фехтування. Периметри бічних ліній бейсбольних полів зазвичай обгороджені парканом від 4 до 6 футів. Задні упори виготовлені зі спеціального огородження, що складається з трьох окремих секцій, кожна з яких має ширину 30 футів і висоту приблизно 25 футів, в залежності від конструкції, з виступом, щоб запобігти потраплянню брудних м'ячів в глядачів. Паркани на полях зазвичай мають висоту 6 футів і увінчані яскраво-жовтими трубками. Цей візуальний маркер дозволяє гравцям вимірювати обережне відстань, коли відстежує літаючі кулі, а також допомагає гравцям отримати травми на верхніх перилах забору. Залежно від конструкції бліндажа, огородження може бути прикріплено до передніх поручнів, або бліндаж може бути повним кожухом ланки ланцюга. КПЗ також закриті парканом з ланцюгових ланок і можуть бути заввишки 8 футів і екрановані тканиною для усамітнення гравців. Паркани з ватіновой клітини утримують в собі бейсбольні і софтбольного м'ячі, і вони зазвичай виготовляються з більш товстої шестерінки з ланки ланцюга через те, що вони схильні до такого зносу.

У "Parkan" ви можете придбати відмінну огорожу по супер ціні і з гарантією на 5 років. Про правильній установці огорож Ви зможете прочитати за посиланням. Ми - професійна компанія, якій ви можете довіряти!

Популярна продукція