Як вибрати огорожу для спортивного майданчика?

7 липня 2020

Коли в житті настає момент вибору паркану для спортивного майданчика, багато людей задають собі велику кількість важливих питань: як правильно підібрати необхідні панелі, що впливає на надійність забору, які повинні бути параметри сіткового полотна, діаметр прута огорожі і в загальному висота конструкції для, наприклад , дитячого або професійного заняття спортом.
Ми хочемо допомогти Вам розібратися з цими болючими питаннями і коротко розповісти про різновиди огорож для спортмайданчиків від українського виробника «PARKAN».

При виборі забору для спортивного майданчика потрібно розуміти, для якого виду спортмайданчики Ви купуєте огорожу.

В теперішньому часі існує кілька видів спортивних майданчиків:

  • Спортмайданчики для дітей;
  • Спортивні майданчики для командних ігор.

Цей список невеликий, але для кожного виду є свій відповідний варіант панелі огорожі. Далі в цій статті ми більш точно визначимо відповідні параметри огорожі для перерахованих вище видів спортивних майданчиків.

Що впливає на міцність і надійність огорожі?
Ви знаєте відповідь на це питання? А ми знаємо і хочемо поділитися цими знаннями з Вами!
При виборі огорожу для спортивного майданчика потрібно звертати увагу на діаметр прута. Чим товщі прут, тим надійніше і міцніше огорожу. Але ми радимо Вам, все ж, віддавати перевагу огорож з комбінованим діаметром прута. Вони міцніші і підійду для будь-якого виду спортивного майданчика.

Який діаметр прута є в асортименті продукції компанії «PARKAN»?

  1. d 4. Забір з діаметром прута 4 мм є підходящим варіантом для дитячих спортивних майданчиків, а також для шкільних спортмайданчиків. Також потрібно пам'ятати про параметри сіткового полотна. В каталозі товаром представлено два варіанти: 1485х2500 і 2030х2500. Дані панелі огородження легкі, але в той же час надійні.
  2. d 5. Дана огорожа є більш міцна і більш підходящим варіантом для юнацьких спортивних командних ігор, а так само для занять спортом і для спортивних командних ігор в університетах. Невисока ціна і стандартні параметри сіткового полотна роблять його оптимальним варіантом для вибору.
  3. d 4/5. Цей варіант огорожі для спортмайданчиків так само підійде для університетських спортивних майданчиків, але з більш професійним підходом до командних ігор, таких як футбол, хокей на траві, американський футбол і т.п. Ще одним варіантом для використання забору з діаметром прута 4/5 мм є огорожа території для тренувань високопрофесійних команд. Панелі огородження мають високу якість і здатні витримати сильний удар.
  4. d 5/6. Огорожа з діаметром прута 5/6 мм є найбільш виграшним варіантом для спортивних полів, на яких грають команди найвищого рівня. Такі панелі огорожі візьмуть на себе м'яч, не дадуть йому полетіти за межі ігрового майданчика, додадуть впевненість гравцям і зроблять змагання більш енергійний і захоплюючим.
    Ми описали для Вас найбільш раціональні варіанти для кожного виду спортмайданчиків, але кінцеве рішення залежить тільки від Вас.

Звичайно ж, рішення придбати панелі для спортмайданчика не береться спонтанно. Для цього потрібно небагато часу, щоб розглянути і обдумати всi відповідні версії огородження спортивних майданчиків, потрібна і корисна інформація та певну кількість грошей. Що стосується інформації, то в інтернеті є дані, які можуть як допомогти, так і заплутати Вас. Але не потрібно все так сильно ускладнювати, Ви можете просто подзвонити нам і отримати всі потрібні дані.

Компанія «PARKAN.ORG.UA» пропонує Вам тільки якісні та надійні огородження для спортивних майданчиків. Купуйте і самі переконаєтеся в цьому!

Популярна продукція