Як правильно обрати огорожу для футбольного поля?

22 липня 2020

Кажуть, що правила створені для того, щоб їх порушувати! Але не завжди це рішення вірне. У ситуації вибору і установки сітчастого металевого огородження для футбольного поля цей девіз не працює. Якщо Ви не будете звертати уваги на правила установки конструкції і на всі рекомендації, сітчасте огородження не виконуватиме функції.

Як правильно вибрати огорожу для футбольного поля? На які особливості слід звернути увагу?

  • Матеріал, з якого виготовлено огорожу, має бути міцним, надійним і довговічним. Такі характеристики належать огорожам, які виготовляють з металу.
  • Для спортивного майданчика краще вибирати сітчастий паркан, тому що крізь нього гравці і люди, які проходять повз  ігрового поля, можуть бути в курсі ситуації, яка відбувається навколо них в даний час.
  • Крізь комірки сітчастого паркану відбувається круговорот повітря. Це одна з переваг сітчастого металевого паркану, про який потрібно обов'язково пам'ятати. Для хорошої гри і чудесного самопочуття гравців на полі необхідний чисте повітря і кисень, який підвищує концентрацію уваги футболістів, прискорює відновлення сил, підтримує м'язове функціонування і покращує обмін речовин в організмі людини.
  • Основна функція забору - це захист. Для того щоб паркан Вам служив багато років, при цьому не ламався і не псувався, потрібно також подумати про його захист. Сітчасте металеве огородження для футбольного поля від компанії «PARKAN.ORG.UA» має такий захист. Під час виготовлення всі продукти обробляються цинком. Це захист парканів, хвірток, воріт і інших додаткових елементом від корозії і псування.
  • Колір забору грає так само важливу роль для людини. Зелений колір - це один з найбільш популярних кольорів. Його не просто так вибирають для огорожі території. Зелений колір в багатьох людей асоціюється з безпекою і гармонією. Можливо, саме з цієї причини сітчаста огорожа зеленого кольору користується такою популярністю серед покупців.
  • Ще один важливий момент, на який потрібно звернути увагу - це діаметр прута сітки. В асортименті продукції компанії «PARKAN.ORG.UA» є кілька пропозицій: 4 мм, 5 мм, 6 мм. Від товщини прута залежить надійність і витривалість продукції.
  • Сітчасте металеве огородження є дуже безпечним. При зіткненні з металевим сітчастим огородженням гравець не зможе поранитися, а спортивний інвентар не зіпсується, бо система установки така, що не допускає будь-яких зарубок.

Що стосується установки сітчастого металевого огородження, то це не дуже складний процес, з яким Ви самі зможете впоратися. Але якщо Ви ніколи не займалися такими справами, часу у Вас це може зайняти чимало. Потрібно для початку розібратися з інформацією по установки сітчастих металевих парканів, а потім приступити до роботи.

Установка сітчастого металевого огородження має деякі особливість:

  1. Для початку потрібно розбити місцевість;
  2. Наступний етап - це викопування ям під стовпи. Ця робота дуже відповідальна, тому що міжосьова відстань повинна бути точною. Також потрібно звернути увагу на глибину ям. Вона залежить від висоти сіткового забору.
  3. Хвіртки і ворота - це додаткові елементи, без яких огорожа для футбольного поля є незавершеною конструкцією. Потрібно правильно встановити їх, щоб вони могли виконувати своє призначення. Хвіртки і ворота монтуються разом зі стовпами.
  4. Спочатку встановлюються стовпи, а потім кріпляться панелі і всі інші додаткові елементи.
  5. Щоб Ви могли нормально зафіксувати сітку на стовпах, потрібно щоб огорожа знаходилася строго в одній горизонтальній і вертикальної лінії.

Компанії «PARKAN.ORG.UA» пропонує Вам не тільки продукцію вищого рівня, а й професійну установку сітчастого металевого огородження швидко і якісно.

Популярна продукція