Як правильно встановити огорожу для футбольного поля

5 листопада 2019

Що б правильно встановити огорожу футбольного поля, потрібно попередньо ознайомитися з тонкощами цього процесу. Розбивка місцевості, вирівнювання по перепадів висот самого майданчика, викопування грунту для бетонування стовпів і хвірток це далеко не весь перелік робіт, який потрібно буде виконати. Огорожа футбольного поля монтується строго в певній послідовності, яку не можна порушувати.

Ми радимо вибрати бригаду будівельників, яка відмінно себе зарекомендувала на багатьох об'єктах і в живу подивитися їх роботи. Такий процес як огорожу футбольного поля, тільки здається простим! Якщо ви зважитеся монтувати самостійно, ми надамо детальну схему по монтажу і будемо консультувати Вас, на всіх етапах.

Паркан для футбольного поля монтується на готову бетонну основу, найважчий в будівництві. Стовпи мають вже приварені на заводі збірні підстави, під які з точністю до міліметра потрібно забетонувати спеціальні шпильки. Це дуже кропітка і точний процес, тому забір для футбольного поля не дешеві.

Такий монтаж - це вищий пілотаж в зборі огорожі, виконати його якісно можуть далеко не всі будівельні організації. Неправильно змонтований паркан для футбольного поля, спричинить за собою серйозні наслідки. Будьте уважні, продемонструйте все креслення і технічні супровідні документи виконавцям робіт.

Купуючи огорожу для спортивного поля потрібно враховувати рівень професійності гравців, які будуть тренуватися. Що б безпомилково підібрати потрібну серію, потрібно проаналізувати безліч чинників. Не пошкодуйте часу і досконально вивчіть всі важливі аспекти, щоб потім через невраховані дрібниць не купувати нову огорожу для футбольного поля.

Для цього детально поясніть менеджеру, для яких спортсменів ви його купуєте, фахівець підбере оптимальний варіант огорожі. Прислухайтеся до думки фахівця, адже він працює з цими парканами вже давно, постійно спілкується з виконробами, які постійно задіяні в монтажі. Купуючи огорожу для футбольного поля в нашій компанії, ви отримаєте детальну консультацію фахівця, ми надамо Вам професійну бригаду монтажників.

Популярна продукція