Як правильно установити ДФЛ сітку?

3 січня 2020

ДФЛ сітка на сьогоднішній день один з самих практичних варіантів, для огорож великих територій. Встановити паркан із ДФО сітки не складе великих труднощів, ви цілком зможете впоратися з цим завданням самостійно, але для повної надійності, ми все-таки рекомендуємо звернутися до професійного підряднику, особливо якщо периметр огороджувальних території великий.

Підготовка до встановлення ДФО сітки відбувається в кілька етапів:
1. Обчислити площу території;
2. Визначити потрібну кількість рулонів шарнірної сітки;
3. Підготувати стовпи (вони можуть бути як з дерева, так і металевими, ми рекомендуємо використовувати спеціальні оцинковані сталеві стовпи);
4. Забезпечити робоче місце (якщо це ферма, то прибрати тварин загін, дорога, то відповідально подбати про світловідбивних одяг, знаки повідомляють про ремонтні роботи і т.д.).

Сама установка паркану з ДФЛ - процес простий, але не варто забувати про деякі, важливі моменти.
Одним з найважливіших аспектів при установці ДФЛ сітки є її натяжка.
Стовпи, на які буде кріпитися шарнірна сітка, теж потрібно грамотно встановити. Для надійності підземну частину опорних стовпів, радимо забетонувати приблизно на 1 метр. Чи не найкраща, але ідея, яка має місце бути, це використовувати стовпи з дерева, але тут врахуйте, що такий стовп добре піддається впливу природних факторів, і через деякий час почне гнити. Можна встановить сітку на стовпи, які залишилися від минулого огорожі.
Що б встановити шарнірну сітку вам знадобитися не так багато проміжних стовпів (один на 5-7 метрів) і один опорний на 25-35 метрів.

Установку проводять в такому порядку: потрібну кількість сітки розмотують і прикріплюють до першого стовпа, потім встановлюють проміжні стовпи, натягують сітку і поступово кріплять до всіх стовпах.
Якщо встановити шарнірну сітку правильно, організувати хороше натягнення, то вона прослужить вам без провисань, не одне десятиліття. Купити шарнірну сітку ви зможете у нас на сайті. Демократична ціна ДЛФ сітки, вас приємно здивує!

Популярна продукція