Як підібрати огорожі для території зі складними кліматичними умовами?

13 листопада 2019

Клімат в різних регіонах нашої країни різноманітний, але бажання убезпечити себе, від небажаного проникнення на територію, всюди однакове. Ідеальним варіантом для регіонів зі складними кліматичними умовами стане паркан з панелей для огорож.
Панельні огорожі, набирають популярність в Україні, вони прийшли з європейських країн. Родоначальником забору, є завод Betafence, заснований в 1880 році, в Бельгії. За минулий 2018, за світовою статистикою, оборот грошових коштів вищевказаної продукції, випереджають інші з доступних на нашому ринку.

Такий результат продажів був досягнутий завдяки ряду не оспорімих переваг, таких як:

- Дуже проста установка (монтується без залучення спецтехніки, зварювальних робіт, людських ресурсів, не потребує фарбувальних роботах).

- Довговічність експлуатації, гарантія 10 років! (Всі деталі покриті шаром цинку, додатково нанесено дуже якісне полімерне покриття ПВХ).

Як відомо, метал з металом з'єднати без зварювання практично неможливо, це метод присутня в будь-який промислової і будівельній сфері. Не виключенням є і заводський процес де роблять зварні панельні огорожі, високої міцності з'єднання домогтися так і не вдалося. Навіть в розвинутих галузях, як космічна, військова, кораблебудівна, не знайшли більш перевіреного методу з'єднання металів.

На лінії де виробляють зварні панельні огорожі, коштує не простий зварювальний апарат! Там встановлено спеціальний Євг (привезений з Австрії за спеціальним замовленням), який зварює огорожі і не пошкоджує цинкове покриття, яким оброблена сталь. Завдяки цьому, зварні місця не будуть слабким місцем огорожі, вони не бояться природних факторів, як підвищена вологість, перепади температур (від -50 до +50 C), висока ультрафіолетова активність.

Сукупність змонтованих секцій, стовпів, наконечників, воріт називають панельні системи огорож. Вони можуть використовуватися на промислових об'єктах де багато техніки, яка постійно рухається, зберігаються хімічні реагенти і багато іншого. Для комплексів з підвищеним рівнем секретності, таких як оборонні підприємства різного спрямування.

Але панельні системи огорож знайшли застосування і побутових умовах, звичайних людей. Такі огорожі можна використовувати для надійного захисту території навколо приватного будинку або котеджу. Для охорони автомобільних стоянок з великою кількістю автомобілів, складських приміщень, де зберігаються матеріальні цінності та інших об'єктів, де не допустимо проникнення сторонніх лиць.

Популярна продукція