Як підібрати безпечний варіант огорожі?

11 листопада 2019

Якщо ви перебуваєте в пошуку безпечної огорожі, то ідеальним варіантом, в цьому випадку, будуть 3д панелі, не вибагливі в монтажі, мають тривалий термін служби. Для облаштування периметра з цієї огорожі, не потрібні спеціально навчені люди, його можна встановити і самостійно.

Нещодавно наші 3д панелі, пройшли всі етапи сертифікації для їх установки в дошкільних і шкільних установах. Всі висновки спеціально складеної комісії МОЗ ми надаємо при покупці забору. Купивши 3д панелі в нашій компанії, ви отримаєте необхідні на даний момент сертифікати якості.

Як ми згадували вище, 3d панелі в 2018 році пройшли обхідні експертизи і тести, і офіційно дозволені для експлуатації в установах, де перебувають діти. Взяті зразки досліджували по 50 параметрам, які можуть нести небезпеку для дитячого здоров'я. Хочемо зазначити дуже важливий момент, виробник сам звернувся з проханням пройти цю експертизу до відповідних органів.

Під час експертиз 3d панелі показали найвищі результати, адже дітям, як відомо хочеться дати тільки найкраще і якісне що тільки можна. Санепідстанція після експертиз офіційно надала єдиний сертифікат тільки нашої компанії, і зазначила дуже високу якість матеріалів з яких виробляються 3d панелі. Надамо вам відповідні сертифікати, завірені печаткою, що підтверджують високу якість продукції.

На ринку України зараз помітно впав попит на збірні бетонні паркани, це пов'язано з появою нового виду огорожі, 3д панелі ціна якого істотно нижче. Не мало важливо що вага бетонної огорожі більше в десять разів, якщо додати, що у 3д панелі ціна дешевше, служать довше, вибір цілком очевидний.

Розглянемо чому у 3д панелі ціна набагато менше ніж бетонної огорожі. Металевий прут, який використовують у виробництві панелей дешевше. Великий обсяг цементу, піску, води дуже сильно здорожує збірні бетонні огорожі.

Проведемо порівняльний аналіз паркану з профнастилу (пн) і панельних огорож. Пн давно застосовують у разі огородження приватній території, але 3d панелі ціна у яких менше, істотно відвоювали ринок. Для монтажу першого потрібно багато матеріалу для монтажу.

Якісне полімерне покриття, постійна наявність всіх комплектуючих, простота монтажу - це гідність панельних огорож. Гарантія виробника 10 років на 3d панелі ціна на які мінімальна на ринку, це запорука успіху цього паркану.

Популярна продукція